Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Până şi FIFA îşi bate joc de Ronaldo. Este ruşinos”. FIFA a dat-o în bară şi fost obligată să şteargă o postare, după ce internauţii au luat foc

”Până şi FIFA îşi bate joc de Ronaldo. Este ruşinos”. FIFA a dat-o în bară şi fost obligată să şteargă o postare, după ce internauţii au luat focgalerie foto

Cupa României

Comentarii

FIFA a fost nevoită să elimine o postare de pe contul oficial de Twitter, după ce fanii lui Cristiano Ronaldo s-au revoltat.

Miercuri, pe pagina oficială dedicată Campionatului Mondial din Qatar, a apărut o  poză cu Cristiano Ronaldo, în timp ce ridica degetul mare, în semn de OK.

”Like, dacă v-a plăcut Campionatul Mondial!”, a scris FIFA, pe contul oficial de Twitter.

Reacţiile nu au întârziat să apară

”Cine administrează pagina este fanul lui Messi”, a scris un internaut.

”Dezugstător. Acest lucru demonstrează că oamenii ce postează asta sunt de partea lui Messi, şi nu sunt imparţiali.  Adevărul este că nu poţi vorbi despre Ronaldo, fără să îl aduci pe Messi în discuţie, şi vice versa.

Mi-au făcut copilăria mai frumoasă. Sunt mândru că le voi povesti urmaşilor mei despre ei (n.r Messi şi Ronaldo)”, a adăugat un fan.

”Chiar şi FIFA îşi bate joc de Ronaldo”, a scris un al treilea.

Portugalia a fost eliminată  de la Campionatul Mondial de Fotbal, de Maroc în sferturi.  Pentru Cristiano Ronaldo a fost probabil ultima Cupă Mondială.

În prezent, lusitanul nu se află sub contract cu nicio echipă de club, şi este cotat de Transfermarkt la 20 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: ronaldoportugalia 

viewscnt
Articole similare