Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru s-a uitat fix în cameră şi i-a cerut unui fotbalist să se trezească: "De ce le dai voie să spună lucrurile astea despre tine? Doar tu eşti de vină" | EXCLUSIV

Panduru s-a uitat fix în cameră şi i-a cerut unui fotbalist să se trezească: "De ce le dai voie să spună lucrurile astea despre tine? Doar tu eşti de vină" | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a avut un discurs adresat unui fotbalist de la Universitatea Craiova.

Basarab Panduru, despre atacantul Universităţii Craiova, Jovan Markovic

Basarab Panduru a vorbit despre unul dintre jucătorii exilaţi de Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. După ce a lucrat cu el în mandatul scurt din acest an, expertul Orange Sport i-a transmis un mesaj lui Jovan Markovic. 

Cu doar trei goluri marcate şi trei pase decisive în acest sezon, atacantul de 21 de ani este acuzat că neglijează anumite aspecte din cariera profesionistă. 

"Vreau să fac un lucru acum. Ţin la Markovic, e o perioadă în care poate reflecta şi mi-aş dori să înţeleagă lucrurile astea, pentru ca el să devină mai bun.

O întrebare. Îmi răspundeţi doar cu da şi nu. E talentat Markovic? Da. Ţi se părea că e gras la Clinceni? Este gras acum? Atunci trebuie să înţeleagă că nimeni nu are absolut nimic cu el. E păcat de talentul pe care-l are şi să aud asemenea lucruri. 

Pentru că ţin la el şi vreau să devină important în România, vreau să înţeleagă un lucru. Nu are nimeni nimic cu el, dar nu poate să meargă aşa în continuare. Acum toţi aţi spus acelaşi lucru. De ce Marco le dai voie să spună lucrurile astea despre tine? De ce nu dai goluri? Doar tu eşti de vină. Pune mâna şi fă treabă, că asta trebuie să faci", a declarat Basarab Panduru. 

De asemenea, Basarab Panduru a dezvăluit că l-a sunat pe Laurenţiu Reghecampf şi l-a întrebat dacă revine la Universitatea Craiova, după ce a remarcat un aspect din meciul cu Chindia Târgovişte. 

Afla mai multe despre: basarab pandurujovan markovicuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare