Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marocanii au ieşit şi ei pe străzi după ce naţionala a scris istorie la Cupa Mondială! Fotbaliştii au fost decoraţi de rege | VIDEO

Marocanii au ieşit şi ei pe străzi după ce naţionala a scris istorie la Cupa Mondială! Fotbaliştii au fost decoraţi de rege | VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Jucătorii echipei naţionale de fotbal a Marocului au fost decoraţi, marţi seară, de regele Mohammed VI. Ei au fost prezenţi la ceremonie alături de mamele lor.

Jucătorii Marocului, decoraţi de regele Mohammed VI

"Leii din Atlas" au primit Ordinul Tronului pentru performanţa istorică de la Cupa Mondială, unde s-au clasat pe locul 4.

Potrivit Palatului Regal, prezenţa mamelor alături de jucători este un omagiu adus acestor femei marocane care au inoculat copiilor lor valorile patriotismului, sacrificiului şi apartenenţei naţionale.

De asemenea, reprezintă dovada faptului că suveranul consideră femeia marocană drept stâlp al familiei şi al societăţii în general, scrie agenţia MAP.

Până la primirea de la Palatul Regal, jucătorii au defilat prin centrul Rabatului, fiind aclamaţi de zeci de mii de persoane.

Şi marocanii îşi sărbătoresc pe străzile din Rabat jucătorii participanţi la Cupa Mondială

Mii de marocani au ieşit pe străzile din Rabat pentru a-i celebra pe fotbaliştii naţionalei de fotbal, care au reuşit o performanţă istorică, după ce s-au clasat pe locul 4 la Cupa Mondială din Qatar.

"Leii din Atlas" au defilat într-un autocar descoperit, în uralele mulţimii.

 

Afla mai multe despre: maroc cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare