Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a răbufnit în direct, la TV, la adresa unui jucător: ”Uită-te în oglindă! Nu te-a interesat deloc. Ai fost `deştept`”

Panduru a răbufnit în direct, la TV, la adresa unui jucător: ”Uită-te în oglindă! Nu te-a interesat deloc. Ai fost `deştept`”

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru a tras mai multe semnale de alarmă în legătură cu mai mulţi jucători din Superligă, care au reale probleme de ordin fizic, însă nu pare că cei vizaţi au urechi să audă.

Au ignorat sugestiile lui ”Pandi” din studiourile Orange Sport, iar acum se regăsesc în situaţia ingrată de a fi daţi afară de la echipă sau plasaţi pe ”lista neagră”.

Cum este cazul lui Jefte Betancor. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini, s-a săturat de modul în care fotbalistul se pregăteşte şi ”livrează” pe teren şi a decis să-l îndepărteze definitiv de la echipă.

  • 31 de goluri a adunat Jefte Betancor pentru Farul, CFR şi Voluntari.
  • 1.000.000 este cota de piaţă a lui Jefte Betancor, conform transfermarkt.de.

Panduru a ”strigat”, dar Jefte n-a avut urechi să audă

Basarab Panduru a evidenţiat de foarte multe ori, în trecutul apropiat, faptul că Jefte Betancor are kilograme în plus - semn că nu se pregăteşte corespunzător, dar şi o atitudine care lasă de dorit. 

Cumulate, l-au condus pe Jefte la o statistică demnă de un fundaş central, nu de un atacant, în acest sezon -  17 meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive - iar Andrea Mandorlini i-a arătat ”uşa din spate”.

Atacantul spaniol nu a ascultat sugestiile venite dinspre ”Pandi”, cel mai probabil nici pe cele ale apropiaţilor şi şi-a continuat rutina, până când a rămas fără contract. 

Iată ce a declarat Basarab Panduru despre Jefte Betancor, imediat după ce Mandorlini a anunţat îndepărtarea atacantului:

Eu, spunând lucrurile alea, nu vreau să se ajungă în momentele astea. Pe mine nu mă interesează, nu am nimic de câştigat.

Din contră, nu mă încălzeşte cu nimic că un jucător pleacă sau este dat la o parte de la echipă, pentru că ştiu că nu este ok.

Treaba mea este să trag un semnal de alarmă când eu consider, când văd lucruri, şi să le spun. Iar jucătorii să aibă numai de învăţat din lucrurile astea.

Nu să o iei: `Uite, că a spus de mine că sunt gras`. Bă, uită-te în oglindă, vezi dacă eşti, pune mâna şi fă ce trebuie, ca să nu mai fi. Pune mâna şi joacă fotbal ca să nu te mai dea afară. Să nu mai ajungi în situaţia asta.

Dacă nu-ţi convine - că e normal să nu convină - tu continui să faci aceleaşi greşeli, aceleaşi lucruri. Am văzut meciul cu Alexandria, din Cupă. A avut o atitudine care a deranjat.

Eu când văd că un jucător nu face ce trebuie, vreau să trag un semnal de alarmă ca să-l ajut. Nu ca să-l cert! Nu mă interesează. Ce, e jucătorul meu? Am vreo treabă? Câştig ceva? Din contră, vreau să ajut.

`Bă, ce zice ăla? Că nu fac aia, nu fac aia. Ia să fiu puţin atent, că poate îndrept lucrurile`. N-ai fost deloc atent, nu te-a interesat absolut deloc, ai fost deştept şi uite în ce situaţie ai ajuns. Dacă mă ascultai, probabil că poate mai puteai să repari ceva.

E treaba lui ce face şi unde se duce mai departe. Eu cred că numai el e de vină! Numai el. Nu ţi-a dat niciodată impresia, ca antrenor, că te poţi baza pe el”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: pandurujeftemandorlini 

viewscnt
Articole similare