Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi pentru un bilet verde

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi pentru un bilet verde

Pariuri sportive

Comentarii

Vrei să obţii rapid un bilet verde la Superbet? Nu este imposibil! ”Pariază pe telefon” îţi prezintă în fiecare săptămână cele mai inspirate cote, studiate cu atenţie de Basarab Panduru.

Eşti în căutarea celor mai bune cote la Superbet, dar nu ştii exact ce să alegi? Aşa cum v-am obişnuit în fiecare săptămână, emisiunea ”Pariază pe telefon” îşi oferă o mână de ajutor. Basarab Panduru a analizat meciurile de la finalul săptămânii şi a ales cele mai bune cote pentru cele trei bilete, ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială”.

”Soliştii”

Ca să obţineţi mult doritul bilet verde, Pandi vă propune în această săptămână 6 meciuri pentru ”Solişti”. Neînvinsă în acest start de campionat, Liverpool joacă în deplasare la Wolverhampton, iar Panduru mizează pe o victorie a cormoranilor. Superbet oferă cotă 1.42, pentru această opţiune.

Rămânem în Premier League, de unde Pandi a ales încă două partide. Succesul lui Arsenal la Everton este cotat cu 1.55, în condiţiile în care tunarii au trei victorii şi o remiză în acest sezon. Şi Tottenham apare pe bilet, cu 1.30 cotă la victorie acasă cu Sheffield Utd.

Mergem şi în Serie A, unde campioana Napoli joacă în deplasare la Genoa, echipa lui Puşcaş şi Drăguşin. Pandi a ales victoria lui Napoli, cu o cotă de 1.72. Şi PSG are cotă bună la un succes cu Nice, 1.50. Parizienii şi-au revenit după startul modest din Ligue 1, cu două remize, şi au câştigat următoarele două meciuri.

Ultimul meci de pe bilet este Galatasaray - Samsunspor. Pandi a optat pentru victoria gazdleor, cotă 1.38.

”Peste 2.5 goluri”

Avem cote bune şi pentru cei care preferă să meargă pe varianta golurilor marcate. Panduru a ales 6 meciuri, din cele mai tari campionate, toate cu cote foarte bune la Superbet. Alegerile au fost făcute şi ţinând cont de ultimele meciuri şi rezultate ale echipelor alese.

Pe bilet sunt două meciuri din Bundesliga, un campionat extrem de atractiv, din punct de vedere al golurilor marcate. În această etapă se întâlnesc primele două clasate, Leverkusen şi Bayern, care au marcat împreună în primele trei etape nu mai puţin de 20 de goluri.

Şi Leipzig - Augsburg promite goluri multe: gazdele au dat deja 10 goluri, în timp ce Augsburg a încasat 9 şi a marcat 7.

Pandi a ales şi două meciuri din Olanda, Feyenoord – Heerenveen şi PSV Eindhoven – NEC Nijmegen. Feyenoord are cel mai bun atac din Eredivisie, 13 goluri în 4 meciuri. PSV a marcat de 9 ori, în timp ce Heerenveen şi NEC Nijmegen au câte 8 reuşite în acest start de sezon.

Iată biletul complet, cu cotele oferite de Superbet, dacă optaţi pentru varianta cu cel puţin 3 goluri marcate:

  • Barcelona – Betis / Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Bayern Munchen – Leverkusen / Peste 2,5 goluri – cotă 1.33
  • Leipzig – Augsburg / Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • PSV Eindhoven – NEC Nijmegen / Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Feyenoord – Heerenveen / Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Al Raed – Al Nassr / Peste 2,5 goluri – cotă 1.47

”Nebunie Mondială”

Am lăsat la urmă biletul suprem, care are o cotă nebună de tot! Pandi a reuşit să ajungă la cota 1.000 pe ”Nebunie Mondială”, cu 10 meciuri selectate. La o privire atentă, veţi observa că nu sunt cote imposibile. Cea mai mare este 2.20, dacă bifaţi GG & peste 2.5 goluri la meciul dintre Newcastle şi Brentford.

Urmează trei cote de 2.10, două dintre ele cu opţiunea că ambele echipe marchează şi că se dau cel puţin 3 goluri, iar unul dintre meciuri este 2 solist, victoria lui Atletico pe terenul Valenciei.

Cea mai mică cotă de pe ”Nebunie Mondială” este 1.80, la meciul dintre Wolfsburg şi Union Berlin. Pandi mizează că ambele echipe vor marca în duelul de sâmbătă, din etapa a patra din Bundesliga.

  • Newcastle - Brentford - GG & peste 2.5 goluri  - 2.20
  • Valencia - Atletico Madrid - 2 - 2.10
  • Lorient - Monaco - GG & peste 2.5 goluri  - 1.95
  • West Ham - Manchester City - GG & peste 2.5 goluri  - 2.10
  • Sturm Graz - RB Salzburg - GG & peste 2.5 goluri  - 2.10
  • Leuven - Gent - GG & peste 2.5 goluri  - 1.90
  • Royale Union SG - Genk - GG & peste 2.5 goluri  - 2.00
  • FC Koln - Hoffenheim - GG & peste 2.5 goluri  - 1.90
  • Aston Villa - Crystal Palace - peste 2.5 goluri  - 1.90
  • Wolfsburg - Union Berlin - GG - 1.80

În clipul de mai jos puteţi urmări detaliat toate propunerile lui Basarab Panduru pentru această săptămână:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare