Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transparenţă în Premier League. Discuţiile dintre arbitru şi camera VAR, făcute publice

VIDEO | Transparenţă în Premier League. Discuţiile dintre arbitru şi camera VAR, făcute publice

Premier League

Comentarii

Arbitrajul discutabil din Premier League a atras multe păreri negative din partea suporterilor, reprezentanţii Premier League au decis să publice conversatiile dintre arbitru şi camera VAR.

Începutul slab de sezon, din punct de vedere al arbitrajului în Premier League a nemulţumit fanii celui mai mare campionat din Europa.

Reprezentanţii Premier League au decis să publice pe reţelele sociale clipuri care evidenţiază discuţia dintre arbitru şi camera VAR, pentru fazele controversate, verificate de arbitrii VAR, care au avut loc în primele etape ale acestui sezon.

Sistemul VAR a fost introdus în Premier League în sezonul 2019/2020, dar acesta nu a venit fără problemele sale. 

Liniile trasate fără constanţă la offside şi deciziile stranii luate de arbitri au atras reacţii negative din partea fanilor echipelor din Premier League.

Ultima fază controversată care a avut loc s-a întamplat chiar în ultima etapă, la meciul dintre Arsenal şi Manchester United, câştigat de "tunari" cu scorul de 3-1.

 

 

Acesta nu este primul experiment de acest gen în fotbalul mondial.

În 2019, în A-League, campionatul din Australia, centralului partidei dintre Brisbane Roar şi West Sydney Wanderers, Jarred Gillet, i-au fost înregistrate interacţiunile cu arbitrii de rezervă.

 

 

Afla mai multe despre: varpremier league 

viewscnt
Articole similare