Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A cedat! Decizia luată de Octavian Popescu după ce i-a reproşat lui Daniel Pancu neconvocarea la naţională: "Asta mi-a zis"

A cedat! Decizia luată de Octavian Popescu după ce i-a reproşat lui Daniel Pancu neconvocarea la naţională: "Asta mi-a zis"

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) s-a repliat, după ce i-a contestat decizia selecţionerului Daniel Pancu de a nu-l chema la reprezentativa U21. Giovanni Becali susţine că fotbalistul a făcut un pas înainte, după ultima decizie luată.

Octavian Popescu s-a hotărât ce face, la câteva zile după ce a răbufnit la adresa lui Daniel Pancu

Imediat după FCSB - Universitatea Craiova, scor 3-0, Octavian Popescu s-a declarat nemulţumit de faptul că n-a fost convocat de Daniel Pancu la naţionala U21, pentru meciul cu Albania, din calificările pentru EURO 2025. 

El chiar s-a declarat şocat, iar replica lui Daniel Pancu, în care a introdus o ironie, a venit imediat. Însă, reacţia selecţionerului n-a fost pe placul oficialului FCSB, MM Stoica, cel care i-a reproşat lui Daniel Pancu felul în care şi-a ales cuvintele

După 'valul" pe care l-a produs, Octavian Popescu şi-a prezentat scuzele, iar cei care au aflat au fost reprezentanţii firmei de impresariat. 

"Unde e Octavian Popescu acum? Foarte rău, foarte rău a făcut (n.r. - cu declaraţia adresată lui Daniel Pancu), dar ce m-a bucurat e că un colaborator de la firmă de la mine mi-a spus că l-a chemat şi mi-a zis să-l scuzăm toţi, că a greşit, că nu ştiu ce... E un pas înainte, dacă şi-a dat seama de greşeala făcută", a declarat Giovanni Becali, pentru Playsport.

Gigi Becali l-a certat pe Octavian Popescu pentru reacţia la adresa lui Daniel Pancu

Dezamăgit că Octavian Popescu a scăzut nivelul, faţă de perioada în care s-a afirmat la FCSB, Gigi Becali l-a contrat acum pentru faptul că a comentat selecţia făcută la România U21. 

"N-are nicio dreptate. Ai 20 de ani, joacă. Nu ai demonstrat nimic până acum. Şi chiar dacă are, Pancu, taci din gură. Munceşti şi gata, cum au zis şi alţii.

Nu există jucător care are valoare şi care să nu fie chemat de selecţioner. El trebuie să-şi vadă de treaba lui, nu să dea declaraţii împotriva antrenorului. Niciodată. De abia i-au ieşit puţin mucii pe la nas, puf, barba şi gata, vorbeşte.

Tu vezi-ţi, mă, de treaba ta, joacă fotbal că văd că în loc să creşti, scazi. A dat două pase, dar să mai dea, nu să vorbească" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: octavian popescudaniel pancuromania u21giovanni becali 

viewscnt
Articole similare