Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, ponturi pentru un bilet verde! Ce cotă a obţinut Pandi la ”Nebunie Mondială”

”Pariază pe telefon”, ponturi pentru un bilet verde! Ce cotă a obţinut Pandi la ”Nebunie Mondială”

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” revine cu cele mai bune cote ale săptămânii la Superbet. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” sunt biletele pe care vi le-a pregătit Pandi pentru acest week-end.

”Pariază pe telefon” vă ajută şi în această săptămână să înverziţi biletul la Superbet. Aşa cum v-a obişnuit, Panduru v-a pregătit 3 bilete, ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”, care cuprind meciuri din cele mai tari campionate ale Europei.

”Soliştii”

Pentru ”Solişti”, Pandi a selectat 6 meciuri din 3 campionate: Serie A, Bundesliga şi Ligue 1. Fotbalul din Germania revine în acest week-end, cu prima etapă din 2024. Pe loc de Champions League după 16 runde, Leipzig începe noul an cu un meci acasă. Adversară îi va fi Eintracht Frankfurt, o altă echipă cu pretenţii europene. Pandi mizează pe victoria lui Leipzig. Tot din Germania, Panduru a ales şi victoria lui Dortmund în deplasarea de la Darmstadt, codaşa din Bundesliga.

Trecem în Italia, de unde aveţi două meciuri pe ”Solişti”. Lazio - Lecce şi Atalanta - Frosinone. Lazio vine după 3 victorii la rând în Serie A şi, cel puţin pe hârtie, e favorită în duelul cu Lecce. Trupa lui Maurizio Sarri este pe locul 7 momentan, dar are acelaşi număr de puncte, 30, cu ultimul loc ce duce în Europa, ocupat momentan de Atalanta. 

Ca să nu fie depăşită după această etapă, Atalanta are nevoie de victorie cu Frosinone, echipă aflată pe locul 15 în Serie A. Tot pe ”Solişti”, Pandi a selectat şi două meciuri din Franţa, campionat care revine în acest week-end, după pauza de sărbători.

Aflată pe loc de Europa League, Lille are cotă 1.40 la victorie cu Lorient, penultima în clasamentul Franţei. După 17 etape, Monaco e pe podium în Ligue 1, la 7 puncte de liderul PSG şi la două de locul doi, ocupat de Nice.

În această etapă, Monaco joacă acasă, cu Reims, iar Superbet oferă cotă 1.75 la un succes al gazdelor.

”Peste 2.5 goluri”

6 meciuri aveţi şi pe biletul ”Peste 2.5 goluri”. Nu lipsesc partide din Premier League, Bundesliga, Ligue 1, dar şi din Olanda. Cea mai mare cotă pentru cel puţin 3 goluri este pe un duel din Franţa, dintre Marseille şi Strasbourg.

Din Anglia, Pandi a ales două partide: Chelsea - Fulham şi Newcastle - Manchester City. După 19 meciuri jucate, City are cel mai bun atac din Premier League, cu 45 de goluri marcate. Nici Newcastle nu stă rău la acest capitol: a înscris de 39 de ori, deci sunt şanse foarte mari să plouă cu goluri în meciul de pe St. James' Park.

Liderul din Bundesliga, Leverkusen, are al doilea cel mai bun atac, după Bayern. 46 de goluri în 16 etape a marcat echipa antrenată de Xabi Alonso. 1.53 este cota oferită de Superbet pentru cel puţin 3 goluri marcate în Augsburg - Leverkusen.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Marseille - Strasbourg- Peste 2,5 goluri – cotă 1.85
  • Chelsea - Fulham - Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Augsburg - Leverkusen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53
  • Newcastle - Manchester City - Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Go Ahead Eagles - Ajax - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Feyenoord - NEC Nijmegen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.33

”Nebunie Mondială”

1.053 este cota fabuloasă pe care v-o propune Panduru pe ”Nebunia Mondială” din această săptămână. Aveţi 10 meciuri selectate pentru acest bilet, cu diferite opţiuni de pariere. Pandi a mizat mai mult pe GG & peste 2.5 goluri, dar sunt şi meciuri cu alte variante.

Cea mai mare cotă este 2.25, pe două dintre meciurile de pe bilet: Twente - AZ Alkmaar şi Las Palmas - Villarreal. La polul opus, cea mai mică cotă aleasă de Pandi este 1.80, pe opţiunea că Mallorca va câştiga oricare repriză a meciului cu Celta.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • RKC Waalwijk - Heracles Almelo - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Las Palmas - Villarreal - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Mallorca - Celta - câştigă oricare repriză Mallorca - cotă 1.80
  • Twente - AZ Alkmaar - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Monza - Inter Milano - GG - cotă 2.00
  • Everton - Aston Villa - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Fiorentina - Udinese - Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • AEK Atena - Panathinaikos - GG - cotă 2.00
  • AC Milan - AS Roma - GG - cotă 2.00
  • Lens - PSG - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare