Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! Care sunt meciurile cu goluri multe, alese de Pandi

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! Care sunt meciurile cu goluri multe, alese de Pandi

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” revine cu cele mai tari cote de la Superbet! Aşa cum v-am obişnuit, Panduru analizează pentru voi meciurile din week-end şi le selectează pe cele mai potrivite, pentru a vă ajuta să obţineţi câştigul mult aşteptat.

”Pariază pe telefon” v-a pregătit şi în această săptămână 3 bilete, care mai de care mai interesante. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” sunt biletele alese cu atenţie de Pandi, pentru ca voi să aveţi de unde să vă inspiraţi. 

”Soliştii”

Ca de obicei, aveţi 6 meciuri pe ”Solişti”, din cele mai tari campionate ale Europei. Săptămâna aceasta, Pandi a bifat victoria gazdelor în 4 dintre partide. Din Premier League, Panduru merge pe succesul lui United cu Fulham. 

Trupa lui ten Hag este neînvinsă în 2024: are două victorii în FA Cup şi o remiză şi 4 victorii în campionat. Momentan, ocupă locul 6, la doar 5 puncte de poziţiile care duc în Champions League. 

Pandi a ales două meciuri din Bundesliga pentru ”Solişti”. Bayern are nevoie de victorie cu Lepizig, după ce a suferit 3 înfrângeri într-o singură săptămână, două în campionat şi una în Liga Campionilor. Campioana Germaniei este pe locul doi, la 8 puncte de liderul Leverkusen. Tot din Germania, Pandi a ales şi succesul lui Dortmund cu Hoffenheim. 

Ne mutăm în Serie A, unde o avem favorită clară pe Juventus în duelul cu Frosinone. ”Bătrâna Doamnă” este pe locul 2, după 25 de etape, cu 31 de puncte peste adversara din această rundă. 

Tot pe ”Solişti” veţi găsi şi meciul echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK, în deplasarea de la Panetolikos, dar şi un duel din prima ligă a Turciei, Istanbulspor - Beşiktaş. 

”Peste 2.5 goluri”

Trecem la biletul care mizează pe cât mai multe goluri, intitulat sugestiv, ”Peste 2.5 goluri”. Aşadar, dacă vă place să pariaţi pe goluri, şi nu pe victorii, acesta este biletul care, cu siguranţă, o să vă facă cu ochiul de la prima vedere. 

Pandi a ales 6 meciuri din campionate diferite. Aveţi Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, dar şi prima ligă a Portugaliei şi a doua ligă germană. Aşa cum era de aşteptat, din Germania, Panduru a mizat pe meciul liderului. Leverkusen are al doilea cel mai bun atac, după Bayern, cu 57 de goluri marcate în 22 de etape. 

Şi Arsenal este printre cele mai ofensive echipe din Anglia. Tunarii au marcat 58 de goluri în 25 de meciuri, dar nici advesrara din această etapă nu stă rău la acest capitol. Newcastle a înscris de 53 de ori şi a încasat aproape de două ori mai multe goluri decât Arsenal. 

Tot peste 50 de goluri a marcat şi Barcelona în La Liga, ceea ce înseamnă că este destul de posibil să fie un meci cu multe goluri şi în etapa a 26-a. 

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Leverkusen - Mainz - Peste 2,5 goluri – cotă 1.55
  • Barcelona - Getafe - Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Arsenal - Newcastle - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Hamburger - Elversberg - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • PSG - Rennes - Peste 2,5 goluri – cotă 1.60
  • Benfica - Portimonense - Peste 2,5 goluri – cotă 1.35

”Nebunie Mondială”

Ultimul bilet, dar nu cel din urmă, este ”Nebunia Mondială”. De data aceasta, Pandi a ajuns la o cotă de aproape 900. Aveţi 10 meciuri, dintre care jumătate cu opţiunea GG & Peste 2.5 goluri. 

Pornim de la o cotă de 1.85 şi ajungem la 2.10, cea mai mare de pe biletul din această săptămână. Două dintre partide au această cotă şi chiar dacă vi se pare că este greu de bifat, statistica spune altceva. 

Astfel, primul meci cu cotă 2.10 este derby-ul din Championship, dintre liderul Leicester şi Leeds, echipa de pe locul secund. Sunt 9 puncte diferenţă între cele două echipe, dar ambele stau foarte bine atât în defensivă, cât şi în atac. Leicester a marcat 69 de goluri şi a primit 26, în timp ce Leeds a înscris de 61 de ori şi a încasat tot 26 de goluri.

Al doilea meci ales de Pandi cu cotă 2.10 este cel dintre Club Brugge şi Anderlecht. Şi aici avem GG & Peste 2.5 goluri pentru această cotă, dar Pandi s-a bazat tot pe statistica. Anderlecht este pe locul doi, în timp ce adversara sa pe poziţia următoare. 

În plus, Club Brugge a marcat mai multe goluri, 54, faţă de cele 52 reuşite de Anderlecht. Şi în ofensivă s-a descurcat mai bine: 24 de goluri primite, în timp ce Anderlecht a luat 28. 

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Holstein Kiel - St. Pauli - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Leeds - Leicester - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Metz - Lyon - 2 - cotă 1.85
  • Rangers - Hearts - GG - cotă 1.95
  • Fenerbahce - Kasimpaşa - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • NEC Nijmegen - Sparta Rotterdam - 1 - cotă 1.90
  • Club Brugge - Anderlecht - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Lecce - Inter Milano - GG - cotă 2.00
  • Royale Union SG - Standard Liege - GG - cotă 2.00
  • FC Copenhaga - Nordsjalland - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare