Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! Încă o cotă nebună, marca Panduru

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! Încă o cotă nebună, marca Panduru

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” revine cu încă 3 bilete, analizate pe toate părţile de Pandi. Uitaţi-vă pe ele, vedeţi care meciuri vi se par mai tentante şi alegeţi fix ce credeţi că este mai uşor de bifat.

”Pariază pe telefon” vă ajută din nou cu idei de meciuri şi cote de la Superbet. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” sunt biletele pregătite de Pandi pentru voi, săptămână de săptămână.

”Soliştii”

Dacă v-aţi inspirat din ”Soliştii” de săptămâna trecută, aţi făcut o alegere bună. Pandi a bifat toate cele 6 meciuri de pe bilet. Şi săptămâna aceasta aveţi tot 6 meciuri pe ”Solişti”. Pandi a mizat tot pe favoriţi.

Barcelona este favorită pe teren propriu cu Mallorca. Trupa lui Xavi se află momentan pe locul 3, la 8 puncte în spatele liderului Real Madrid, în timp ce adversara din această etapă are 8 puncte deasupra locurilor retrogradabile.

Şi Stuttgart porneşte cu prima şansă în meciul cu Union Berlin. 25 de puncte le despart pe cele două echipe înaintea meciului direct. Stuttgart ocupă ultima poziţie a podiumului, la doar 4 puncte de locul doi, pe care se află Bayern.

Pandi mizează şi pe victoria lui Galatasary cu Rizespor, dar şi pe un succes al lui Anderlecht în deplasarea de la RWDM 47. Tot pe ”Solişti” aveţi şi victoria lui Porto cu Portimonense, dar şi un meci din Cupa Scoţiei. Panduru merge pe mâna lui Rangers în duelul cu Hibernian.

”Peste 2.5 goluri”

Pandi a ales 6 meciuri şi pe biletul cu goluri multe. ”Peste 2.5 goluri” vă aduce săptămâna aceasta cote din Premier League, Bundesliga, dar şi din Serie A şi La Liga. Cea mai mică cotă este de 1.36, pe meciul dintre Aston Villa şi Tottenham, vecine de clasament. Echipa lui Drăguşin a marcat 55 de goluri în 26 de etape, în timp ce Aston Villa are 59 de reuşite, dar şi un meci în plus disputat.

La polul opus, cea mai mare cotă de pe bilet este tot pe o echipă a unui român. 1.70 este cota oferită de Superbet pentru cel piţin 3 goluri marcate în AC Milan - Empoli. Din Spania, Pandi a ales duelul dintre liderul Real Madrid şi Celta. Galacticii au 56 de goluri în 27 de etape, în timp ce Celta a marcat doar 30 şi a primit 39 de goluri, dublu faţă de câte a încasat Real.

Bayern are de recuperat 10 puncte faţă de Leverkusen, dar stă mai bine în ofensivă. Campioana Germaniei a înscris de 65 de ori, iar în această etapă joacă acasă, cu Mainz, penultima din Bundesliga. Doar 19 goluri a marcat Mainz şi a primit 38.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Go Ahead Eagles - PSV Eindhoven - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Bayern Munchen - Mainz - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Arsenal - Brentford - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Aston Villa - Tottenham - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • AC Milan - Empoli - Peste 2,5 goluri – cotă 1.70
  • Real Madrid - Celta - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50

”Nebunie Mondială”

”Nebunia Mondială” vine în această săptămână cu o nouă cotă nebună de tot! Peste 1.100 este cota celui mai îndrăzneţ bilet făcut de Pandi. Ca de obicei, aveţi 10 meciuri, din campionatele de top ale Europei şi nu numai.

2.25 este cea mai mare cotă de pe biletul din această săptămână. Pandi mizează pe GG & peste 2.5 goluri la meciul dintre Arouca şi Sporting Lisabona, liderul din prima ligă a Portugaliei. Sporting are 66 de goluri marcate în 23 de etape, în timp ce adversara din această săptămână a înscris de 43 de ori şi a încasat 33 de goluri.

Pandi a ales şi o cotă de 2.20, GG & peste 2.5 goluri la Servette - Lausanne Sport, dar şi una de 2.15, pe un duel din Turcia. În etapa a 29-a, Fenerbahce joacă acasă, cu Pendikspor, penultima clasată.

Fenerbahce este pe locul doi, la două puncte în spatele liderului Galatasaray, dar are, de departe, cel mai bun atac. 72 de goluri a marcat în 28 de etape şi a primit doar 22. Pendikspor are cea mai slabă apărare, 57 de goluri încasate.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • St. Pauli - Hertha - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Servette - Lausanne Sport - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.20
  • Fehervar - Ferencvarosi TC - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Club Brugge - Leuven - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • NEC Nijmegen - Heerenveen - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Fenerbahce - Pendikspor - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Juventus - Atalanta - GG - cotă 1.90
  • Arouca - Sporting Lisabona - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Leverkusen - Wolfsburg - GG - cotă 1.90
  • Marseille - Nantes - Peste 2.5 goluri - cotă 1.90

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

 

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare