Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! ”Soliştii” lui Pandi, din nou câştigători

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! ”Soliştii” lui Pandi, din nou câştigători

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” vă ajută şi săptămâna aceasta să înverziţi biletul la Superbet! Lui Pandi i-au ieşit ”Soliştii” din week-end-ul trecut, aşa că s-a pregătit cu atenţie şi de această dată.

Aveţi nevoie de o sursă de inspiraţie pentru biletele din week-end? ”Pariază pe telefon” vă ajută nu cu unul, ci cu 3 bilete! Pandi urmăreşte şi analizează cele mai bune cote de la Superbet şi selectează pentru voi, săptămână de săptămână, meciurile care sunt cel mai simplu de bifat.

”Soliştii”

Pandi devine specialist în ”Solişti”. Pentru a doua săptămână la rând, i-au ieşit toate cele 6 meciuri alese pe acest bilet. Săptămâna aceasta, Panduru a selectat încă 6 dueluri, după ce a analizat oferta de meciuri şi cote de la Superbet.

Cea mai mare cotă este pe meciul echipei lui Hagi. După ce a învins-o pe Vallecano, Alaves îşi încearcă norocul şi în această etapă. Bilbao este însă favorită.

Şi Juventus porneşte cu prima şansă în meciul cu Genoa. Etapa trecută, Bătrâna Doamnă s-a încurcat cu Atalanta şi a căzut pe locul 3 în Serie A, la un punct în spatele lui Milan.

Tot din Italia, Pandi a ales şi duelul dintre Roma, care e la 3 puncte de locurile de Liga Campionilor, şi Sassuolo. Celelalte opţiuni depe ”Solişti” sunt din prima ligă a Belgiei, a Turciei şi a Scoţiei.

”Peste 2.5 goluri”

6 meciuri aveţi şi pe biletul cu goluri multe. Pandi a ales şi dueluri din Premier League, Bundesliga, dar şi din Ligue 1. Echipa lui Drăguşin apare din nou pe biletul lui Panduru. După 4-0 cu Aston Villa, Tottenham s-a apropiat la doar două puncte de locurile de Champions League.

Etapa aceasta, Drăguşin & Co joacă în deplasare la Fulham, echipă aflată la mijlocul clasamentului. În tur a fost 2-0 pentru Tottenham.

Din Bundesliga, Pandi a ales două meciuri. Stuttgart are de recuperat 4 puncte faţă de Bayern, aflată pe locul 2. Cu 57 de goluri marcate în 25 de etape, Stuttgart joacă la Hoffenheim, care a încasat 47 de goluri până acum.

Sunt şanse mari să se marcheze cel puţin 3 goluri şi în Dortmund - Eintracht Frankfurt. Trupa lui Edin Terzic are o medie de două goluri marcate pe meci.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Celtic - St. Johnstone - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Hoffenheim - Stuttgart - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50
  • Fulham - Tottenham - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50
  • Heerenveen - Feyenoord - Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Dortmund - Eintracht Frankfurt - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50
  • Montpellier - PSG - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53

”Nebunie Mondială”

Pandi v-a depăşit aşteptările şi în această săptămână! A obţinut o cotă uriaşă pe ”Nebunie Mondială”. Aproape 1.400 este cota din cele 10 meciuri alese de data aceasta.

1.90 este cea mai mică dintre cote şi este pe un singur meci, din prima ligă a Croaţiei. Hajduk Split, echipa de pe locul doi, şi Lokomotiva Zagreb, aflată pe 5, se întâlnesc în etapa cu numărul 27. Pandi mizează pe cel puţin 3 goluri în acest meci.

Cea mai mare cotă aleasă de Pandi în această săptămână este 2.15, pe două meciuri. Unul este din Serie A, Frosinone - Lazio. După ce a pierdut cu Udinese, iar Maurizio Sarri a demisionat, Lazio este nevoită să câştige etapa viitoare, ca să nu rămână prea departe de locurile de cupe europene. Momentan, este la 7 puncte în spatele Atalantei.

Al doilea meci cu cotă 2.15 este din prima ligă a Elveţiei. Liderul Young Boys joacă în deplasare la penultima echipă.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Luton Town - Nottingham Forest - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Hajduk Split - Lokomotiva Zagreb - Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Manchester City - Newcastle - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Hannover - Kaiserslautern - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Frosinone - Lazio - 2 - cotă 2.15
  • Chelsea - Leicester - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Sevilla - Celta - Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Antwerp - Royale Union SG - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Lausanne Sport - Young Boys - 2 - cotă 2.15
  • Atalanta - Fiorentina - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare