Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Partida dintre FCU şi CSU are o însemnătate specială pentru Mutu şi Reghecampf: ”De-a lungul prieteniei noastre, am vorbit că va veni ziua când ne vom întâlni”

Partida dintre FCU şi CSU are o însemnătate specială pentru Mutu şi Reghecampf: ”De-a lungul prieteniei noastre, am vorbit că va veni ziua când ne vom întâlni”

Superliga

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu CSU Craiova, Adi Mutu a vorbit despre prietenia pe care o are cu antrenorul advers, Laurenţiu Reghecampf.

Sâmbătă seara va avea loc un nou derby din fotbalul românesc. FCU Craiova o va înfrunta pe CSU Craiova, pe stadionul pe care cele două îl împart. Formaţia lui Mutu va fi considerată gazdă, însă ambele echipe pot considera că joacă acasă, iar derby-ul nu va fi doar între cele două echipe, ci şi între doi tehnicieni.

Adi Mutu şi Laurenţiu Reghecampf sunt prieteni vechi şi foşti colegi la naţională. Antrenorul lui CSU, fiind mai în vârstă, s-a apucat primul de meseria de tehnician şi are deja o reputaţie bună, atât în ţară, cât şi în afară. De cealaltă parte, ”Briliantul” se află la început de drum şi îl va înfrunta pentru prima dată pe vechiul său prieten.

Vorbind despre cofruntarea cu Reghecampf, Adi Mutu a recunoscut că aceasta va fi o ocazie specială. Fiind naşul unuia dintre copiii omologului său de la CSU, ”Briliantul” a afirmat că este şi mai ambiţionat să se impună.

Partida dintre FCU şi CSU are o însemnătate specială pentru Mutu şi Reghecampf

Ai mai întrebat acelaşi lucru si tot nu ai înţeles. Eu sunt naşul copilului lui Reghe. Este un meci special pentru noi doi, pentru că suntem prieteni şi suntem prieteni de când suntem mici. De-a lungul prieteniei noastre, am tot vorbit că va veni şi ziua când ne vom întâlni ca antrenori, ca jucători, am fost colegi la naţională.

În două zile va veni şi această zi şi, bineînţeles, că ambiţia va fi şi mai mare, pentru că suntem prieteni. De câte ori joci împotriva unui prieten, ambiţia de a câştiga este şi mai mare”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: fcu craiovacsu craiovafcu craiova csu craiovaadi mutulaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare