Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Liga 1 care a lucrat cu Iordănescu şi Şumudică îl vede pe tehnicianul FCSB-ului antrenorul superior: ”E cu 10 clase peste”

Patronul din Liga 1 care a lucrat cu Iordănescu şi Şumudică îl vede pe tehnicianul FCSB-ului antrenorul superior: ”E cu 10 clase peste”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Porumboiu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru decizia de îl numi pe Edi Iordănescu noul antrenor al FCSB-ului, întrucât îl consideră un tehnician mult mai valoros decât omologul său de la CFR.

Adrian Porumboiu a patronat-o pe FC Vaslui prin cea mai bună perioadă a clubului. Cu prezenţe în cupele europene şi performanţe memorabile intern, formaţia moldoveană a făcut spectacol în Liga 1, înainte de a se stinge, dramatic, din pricina problemelor financiare.

La FC Vaslui, Edi Iordănescu a fost secundul lui Marius Şumudică. Acum, cei doi sunt rivali direcţi, pregătind cele două favorite la titlu din România. După ce a colaborat cu amândoi în Moldova, Adrian Porumboiu ştie pe cine consideră tehnicianul mai bun.

Fostul patron din Liga 1 a afirmat că alegerea lui Gigi Becali de a îl aduce pe Edi Iordănescu la FCSB este una foarte inteligentă. Pe tehnicianul care de abia a luat titlul în Gruia, Porumboiu îl consideră mult superior lui Şumudică.

Patronul din Liga 1 care a lucrat cu Iordănescu şi Şumudică îl vede pe tehnicianul FCSB-ului antrenorul superior

”Iordănescu a fost de două ori la Vaslui. Dacă va face faţă presiunii, va reuşi. Este zece clase peste Şumudică. Eu ştiu să îi apreciez pentru că i-am avut pe amândoi în ogradă. E tobă de carte, ştie trasee. La Vaslui el făcea totul, Şumudică era antrenor prin cartier.

Nu ştiu ce va face Edi la FCSB, dar am o părere excelentă despre el. Nu ştiu dacă are în contract de câte ori să meargă la biserică. O să vedeţi că se va simţi mâna lui Edi. A făcut o mutare excelentă Gigi”, a declarat Adrian Porumboiu, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujmarius şumudicăedi iordănesculiga 1adrian porumboiu 

viewscnt
Articole similare