Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pauza forţată şi-a spus cuvântul! Simona Halep a cerut să intervină, după un set istovitor la Miami cu Badosa

Pauza forţată şi-a spus cuvântul! Simona Halep a cerut să intervină, după un set istovitor la Miami cu Badosa

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a câştigat 6-1 primul set al meciului cu spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), din primul tur la Miami Open, însă s-a resimţit la finalul setului secund, când a cerut intervenţia fizioterapeutului.

Simona Halep a avut nevoie de intervenţia fizioterapeutului după 50 de minute "de foc"

Întâmpinată cu aplauze de fanii români aflaţi la teren, Simona Halep a reuşit break-ul la 1-1 şi a preluat conducerea meciului, reuşind să se impună în primul set cu 6-1, după 38 de minute.

Imediat, urmăritorii meciului Simona Halep - Paul Badosa au fost impresionaţi de jucătoarea româncă şi au comentat prestaţia sa. 

Iberica şi-a revenit după un prim set ratat şi a arătat un joc superior în setul secund. După ce a reuşit break-ul, Badosa a făcut 1-1, după un al doilea set istovitor pentru Simona, care a durat 50 de minute. 

În pauza dintre seturi, fostul lider mondial a cerut intervenţia fizioterapeutului, întrucât tricolora a acuzat dureri. Simona Halep a fost masată minute bune în zona umărului. 

Din fericire, Simona Halep a zâmbit în timp ce primea îngrijirile, semn că se simte excelent la revenirea pe teren, iar jucătoarea din Constanţa a reintrat pe teren pentru al treilea set de la Miami. 

Este prima partidă jucată de Halep după 569 de zile şi după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată.

Halep a primit un wild-card la turneul de la Miami, în timp ce Paula Badosa este pe locul 80 în clasamentul WTA.

Simona Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a jucat de două ori cu Paula Badosa şi a câştigat ambele confruntări.

Ultimul meci jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, la US Open, când a fost eliminată din turul 1 de ucraineanca Daria Snigur.

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep badosasimona halep miami 

viewscnt
Articole similare