Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţiile au curs după ce Simona Halep a început impresionant cu Badosa! "Este o bestie / Nu ai fi spus că a stat departe de tenis"

Reacţiile au curs după ce Simona Halep a început impresionant cu Badosa! "Este o bestie / Nu ai fi spus că a stat departe de tenis"

Simona Halep

Comentarii

Meciul Simona Halep - Paula Badosa, din primul tur la Miami Open, a început la 22:20, ora României, iar jucătoarea din Constanţa a făcut un prim set impresionant, după perioada lungă de inactivitate.

Urmăritorii meciului Simona Halep - Paula Badosa au rămas impresionaţi de jucătoarea din România

La Miami, Simona Halep a jucat prima partidă după 569 de zile şi după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată.

Halep a primit un wild-card la turneul de la Miami, în timp ce Paula Badosa este pe locul 80 în clasamentul WTA. Câştigătoarea meciului o va întâlni în runda următoare pe Arina Sabalenka, jucătoare marcată de drama pierderii iubitului. 

Pe platforma X, urmăritorii meciului din SUA au reacţionat şi cei mai mulţi au fost încântaţi să o revadă pe Simona în acţiune, mai ales după ce şi-a adjudecat primul set cu 6-1. 

"E impresionant, trebuie să recunoaştem", "Show-ul Simonei Halep", "Simona Halep este înapoi pe teren şi este ageră, cu un dublu tie-break cu Badosa", "Nu ai fi spus că a stat departe de tenis mai bine de un an, întrucât a jucat impresionant cu Badosa, 6-1, în primul set", "Simona a arătat implicare şi putere mentală pentru a fi în formă. Sunt mândru de Simona", "Simona este o bestie", au fost câteva dintre zecile de reacţii care au curs după ce românca şi-a adjudecat categoric primul set cu Badosa. 

Întâmpinată cu aplauze de fanii români aflaţi la teren, Simona Halep a reuşit break-ul la 1-1 şi a preluat conducerea meciului, reuşind să se impună în primul set cu 6-1, după 38 de minute.

Simona Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a jucat de două ori cu Paula Badosa şi a câştigat ambele confruntări.

Ultimul meci jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, la US Open, când a fost eliminată din turul 1 de ucraineanca Daria Snigur.

Participarea de anul acesta reprezintă a opta prezenţă a Simonei Halep la turneul de la Miami, unde a obţinut 21 de victorii şi a ajuns de doua ori până în semifinalele competiţiei, în 2015 şi 2019.

Verdictul de la TAS a adus-o înapoi pe teren pe Simona Halep

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, la 5 martie, reducerea suspendării Simonei Halep de la patru ani la nouă luni. Conform TAS, perioada de suspendare a româncei a expirat la 6 iulie 2023, adică în urmă cu aproximativ opt luni. Însă abia acum fostul lider WTA poate reveni în competiţii.

Afla mai multe despre: simona halep miamisimona halep badosarevenire simona halep 

viewscnt
Articole similare