Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Persoana apropiată care l-a convins pe Edi Iordănescu să devină selecţioner şi să refuze o echipă de club: "Eu îmi doream o etapă în străinătate"

Persoana apropiată care l-a convins pe Edi Iordănescu să devină selecţioner şi să refuze o echipă de club: "Eu îmi doream o etapă în străinătate"

Fotbal

Comentarii

Edward Iordănescu a semnat cu naţionala României la începutul acestui an, dar selecţionerul a avut un start greu şi a dezvăluit cine l-a influenţat în ultima alegere profesională.

Cine l-a influenţat pe Edi Iordănescu pentru a deveni selecţioner

Iordănescu junior a ratat obiectivul intermediar impus prin contract şi FRF a anunţat decizia în privinţa selecţionerului.

În cadrul conferinţei de presă în care a anunţat că decizia este în dreptul şefilor de la FRF, Edi Iordănescu a vorbit despre tatăl său, Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al României. Iordănescu senior a privit din Giuleşti victoria României cu Bosnia şi a fost cel care a insistat ca fiul său să refuze o ofertă din străinătate şi să accepte propunerea lui Răzvan Burleanu. 

"El a fost cel care atunci când a venit propunerea... Familia mea îşi dorea să plec în străinătate. Îmi doream o etapă în străinătate, iar când a venit propunerea naţionalei cel care a fost cel mai concret pentru naţională a fost el şi ştiu ce înseamnă naţionala pentru el", a declarat selecţionerul în cadrul conferinţei de presă de după victoria cu Bosnia. 

România a învins cu 4-1 liderul grupei, Bosnia şi Herţegovina, dar a retrogradat în Divizia C a Ligii Naţiunilor

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Clasamentul final al grupei: 1. Bosnia – 11 puncte, 2. Finlanda – 8 puncte, 3. Muntenegru – 7 puncte, 4. România – 7 puncte. 

Afla mai multe despre: anghel iordanescuedi iordanescuedi iordanescu romania 

viewscnt
Articole similare