Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierre-Emile Hojbjerg, în vizorul unei echipe "top 4" din Premier League

Pierre-Emile Hojbjerg, în vizorul unei echipe "top 4" din Premier League
Comentarii

Pierre-Emile Hojbjerg (28 de ani), mijlocaşul defensiv danez al celor de la Tottenham Hotspur este urmărit de Manchester United.

Manchester United vrea şă-şi întărească compartimentul median prin transferul lui Pierre-Emile Hojbjerg de la Tottenham Hotspur.

Mijlocaşul danez în vârstă de 28 de ani a ieşit din planurile technicianului australian Ange Postecoglou.

Yves Bissouma şi Pape Mate Sarr au devenit, în acest sezon, principalele variante la mijlocul terenului pentru Tottenham.  

"Diavolii roşii" caută de la începutul perioadei de transferuri un mijlocaş care s-ar integra în echipa lui Erik Ten Hag.

Sofyan Amrabat (27 de ani) a fost prima variantă a managerului olandez dar negocierile au stagnat. 

30 de milioane de lire sterline ar fi oferta celor de la Manchester United pentru Hojbjerg, conform publicaţiei The Telegraph.

Danezul a bifat în carieră echipe precum Bayern Munchen şi Southampton. În vara anului 2020 a ajuns la Tottenham Hotspur de la Southampton în schimbul sumei de 17 milioane de euro.

10 goluri şi 16 pase decisive în 147 de partide a adunat Hojbjerg în tricoul lui Tottenham, din postura de mijlocaş defensiv. 

În această vară Tottenham a renunţat la golgheterul all-time al echipei, Harry Kane, plecat la Bayern Munchen  de Harry Winks, plecat la retrogradata Leicester City, dar şi de Lucas Moura.

Brazilianul care a dus-o pe Tottenham în finala UEFA Champions League în anul 2019 s-a întors în ţara natală, la Sao Paulo.

Afla mai multe despre: tottenhammanchester unitedhojbjerg 

viewscnt
Articole similare