Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul din culise! Ce-şi doresc fotbaliştii uitaţi pe banca de rezerve de Mirel Rădoi. Dezvăluiri din interior: "Am primit mesaje" | EXCLUSIV

Planul din culise! Ce-şi doresc fotbaliştii uitaţi pe banca de rezerve de Mirel Rădoi. Dezvăluiri din interior: "Am primit mesaje" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Vestea plecării lui Mirel Rădoi de pe banca echipei naţionale a surprins, mai ales că a venit într-un moment în care România a învins Armenia, scor 1-0, şi a făcut un pas mare pentru securizarea locului secund, care asigură prezenţa la "barajul" pentru Campionatul Mondial. Imediat, fotbaliştii din lot au reacţionat şi o parte dintre ei a contactat staff-ul.

Dezvăluiri din naţională. Şi rezervele au reacţionat după anunţul lui Mirel Rădoi

Deşi au rulat zeci de jucători în echipa naţională, Mirel Rădoi şi cei din staff-ul său au definitivat un nucleu de jucători, pe care să-i folosească. Acest aspect s-a văzut la ultimele meciuri, iar au tricolorii au reacţionat, la auzul că se vor despărţi de oamenii cu care au colaborat în ultimii doi ani, la prima reprezentativă.

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a dezvăluit că cei din staff au primit mesaje din partea jucătorilor. Chiar şi rezervele au avut un cuvânt de spus: "Da, am primit mesaje de la jucători. Nu cred că sunt jucători care se bucură. Sincer, aşa cred. Spun din discuţiile pe care le-am avut cu o parte dintre ei. Sunt jucători care nu au evoluat acum şi îşi doresc să rămânem. Da, am adus mulţi jucători, dar am făcut un nucleu important şi ei au simţit acest lucru, că noi putem să-i facem să dea mai mult la echipa naţională şi ăsta e un lucru bun", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Antrenorul secund a fost întrebat, apoi, dacă jucătorii vor suferi din cauza ultimelor evenimente: "Nu au de ce să se simtă abandonaţi. Jucătorii, când vin la naţională, vin pentru ei, pentru familiile lor şi pentru o ţară întreagă. Obiectivul e locul secund. Jucătorii s-au ataşat de noi, noi ne-am simţit bine alături de ei. După meciul cu Armenia am decis să mergem în continuare, pentru că am considerat că pot mai mult. Cred că naţionala va deveni, într-un an, şi mai puternică decât e acum. Asta e viziunea mea, am văzut mult fotbal şi cred că pot avea dreptate în mare parte", a adăugat secundul naţionalei României.  

România, în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar

Clasamentul grupei înaintea ultimelor două partide din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2022: Germania - 21 puncte, România - 13 puncte, Macedonia de Nord - 12 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 8 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este prima echipă europeană calificată la CM din Qatar.

În ultimele două etape al grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

 
 

Afla mai multe despre: mirel radoinicolae dicaromania preliminarii campionatul mondial 2022echipa nationala mirel radoi 

viewscnt
Articole similare