Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă fotbalistul care a petrecut opt ani la Arsenal! Le spune adio fanilor duminică, în meciul pentru titlu cu Everton

Pleacă fotbalistul care a petrecut opt ani la Arsenal! Le spune adio fanilor duminică, în meciul pentru titlu cu Everton

Premier League

Comentarii

După opt ani petrecuţi la club, Mohamed Elneny (31 de ani) va părăsi Arsenal la finalul sezonului, când îi expiră contractul.

După opt ani, egipteanul Mohamed Elneny pleacă de la Arsenal

Internaţionalul egiptean (98 de selecţii, 8 goluri), care a ajuns la tunari în 2016 pentru 5 milioane de lire sterline (5,85 milioane de euro) de la FC Basel (Elveţia), are 161 de meciuri (6 goluri) pentru clubul londonez.

Afectat de o accidentare la genunchiul drept, Elneny a avut doar şase apariţii în toate competiţiile pentru Arsenal în acest sezon.

Într-un videoclip postat pe X (fostul Twitter), egipteanul le-a mulţumit fanilor pentru "dragostea, sprijinul şi bunătatea lor".

El îşi va lua rămas bun de la ei duminică, pe Emirates Stadium, unde Arsenal primeşte pe Everton şi va spera la un pas greşit al lui Manchester City împotriva lui West Ham pentru a cuceri primul său titlu în Premier League, după 20 de ani.

Afla mai multe despre: elnenyelneny arsenal 

viewscnt
Articole similare