adplus-dvertising
You are here:

Pleacă liber de contract unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Gigi Becali, tranşant: ”Să facă ce vrea”

Pleacă liber de contract unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Gigi Becali, tranşant: ”Să facă ce vrea”

FCSB

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB va pleca în iarnă, după ce a ajuns rezervă.

Gigi Becali va încerca să scape în iarnă de mai mulţi jucători care au salarii mari, dar care nu mai sunt jucători de bază.

În această categorie intră şi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti pe care FCSB îi are în lot, pentru care Gigi Becali a insistat să-l transfere în vară.

În iarnă pleacă liber unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Becali: ”A rămas rezervă şi asta este”

Pe lista neagră a lui Gigi Becali a intrat în acest tur un fotbalist pe care l-a admirat dintotdeauna pentru tehnica sa ieşită din comun. De altfel, a insistat foarte mult să-l transfere în vară la FCSB.

Este vorba despre Constantin Budescu, cel care a prins doar două meciuri ca titular în acest sezon. Mijlocaşul de 32 de ani s-a confruntat şi cu probleme medicale, dar şi cu criticile patronului.

Uşor-uşor, a ieşit din grupul jucătorilor importanţi, deşi este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul lui Toni Petrea.

Gigi Becali s-a arătat foarte nemulţumit de prestaţiile pe care Constantin Budescu le-a avut în acest sezon şi patronul FCSB este dispus să-l lase să plece încă din iarnă, deşi are contract până la finalul sezonului:

“Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă şi asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el.

Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă şi echipa câştigă, nu mai este atât de important, nu?“, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.ro.

Constantin Budescu este nemulţumit că nu joacă şi sunt şanse extrem de mari să plece încă din această iarnă, liber de contract.

În ciuda situaţiei prin care trece, Mihai Stoica spune însă că fostul internaţional român îşi vede liniştit de treabă: ”Budescu nu e ”trouble maker”. Îşi doreşte să joace, dar n-au fost probleme”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Constantin Budescu a revenit în vară la FCSB, după ce s-a despărţit de Damac, după ce a fost convins cu un salariu luna de 25.000 de euro şi o primă de instalare de 200.000 de euro.

viewscnt
Articole similare