Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Toni Petrea de la U Cluj? ”La fotbal nu ştii ce se poate întâmpla”

Pleacă Toni Petrea de la U Cluj? ”La fotbal nu ştii ce se poate întâmpla”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a învins luni seara, în deplasare, scor 4-3, formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a şasea din Superligă. U Cluj a condus cu 2-0.

Universitatea Cluj a avut o primă repriză excelentă, în timp ce echipa lui Andrea Mandorlini s-a bazat, în primul rând, pe portarul Răzvan Sava. ”Şepcile roşii” au deschis prin Ianis Stoica – în minutul 10, la o pasă primită, în careu, de la Oancea. Alb-negrii au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 39, la pătrunderea lui Chipciu, care i-a pasat excelent lui Ianis Stoica, iar acesta a reuşit dubla. La ultima fază a primei reprize, Otele a înscris pentru CFR şi la pauză a fost 2-1 pentru Universitatea.

Partea secundă a arătat o altă faţă a elevilor lui Mandorlini. În minutul 56 Otele a şutat în bară, balonul a mers pe linia porţii lovind şi cealaltă bară apoi a ricoşat în teren de unde Avounou l-a trimis în plasă. În minutul 68 a înscris Ajeti, din pasa lui Otele şi CFR prelua conducerea cu 3-2. Dan Nistor a egalat din penalti, în minutul 78, după ce Ianis Stoica fusese faultat în careu de Kresic, însă CFR a făcut 4-3 în minutul 82, prin Jefte Betancor. Chiar dacă partida a fost prelungită cu 14 minute, Universitatea  Cluj nu a mai reuşit să egaleze şi CFR s-a impus cu 4-3.

Eşecul cu CFR, fatal pentru Toni Petrea?

Universitatea Cluj are un start de campionat, mult sub aşteptările suporterilor. ”Şepcile Roşii” au doar şase puncte după şase etape, perioadă în care au înregistrat un singur succes. În tot acest timp s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Toni Petrea de pe banca ”studenţilor”, lucru care a fost infirmat de conducerea clubului. După derby-ul cu CFR, fostul tehnician al FCSB-ului a dat de înţeles că se aşteaptă la orice după dezamăgirea înfrângerii din meciul cu fosta campioană a României.

”O primă repriză dominată categoric de noi. Nu am avut inspiraţie în fata porţii. Dacă scorul era un pic mai mare, nu se supară nimeni după prima repriză. Am primit gol la ultima faz a primei reprize. Am intrat în repriza a doua puţin cam timoraţi. Nu cred că ar fi trebuit să intrăm pe teren atât de timoraţi, după care am cedat mijlocul terenului. Ne-am văzut egalaţi, conduşi. Am egalat, dar pe final am mai primit un gol. Am avut şi noi ocaziile noastre în repriza a doua. E dezamăgire mare pentru noi, pentru că jocul a fost plăcut, cu numeroasa ocazii, dar ei ce au avut, au dat, şi aici cred că s a făcut diferenţă. Ţin să le mulţumesc suporterilor. Ne pare rău că nu am reuşit să le facem cadou victoria.

(n.r. despre Ianis Stoica) Sper că aceste goluri să-l descătuşeze, iar atunci când intră pe teren, să fie mult mai dezinvolt.

(n.r. Oricât aţi marca, tot timpul primiti gol) Nu vreau să discut problemele tactice acum. Sunt mai multe considerente. Chiar am făcut o scurtă analiză la golurile primite până acum. Clar, am încercat în prima parte a jocului să jucam cu cinci apărători, pe faza defensivă să închidem culoarele, am reuşit în mare măsură, dar nu am mai fost atât de exacţi. A trebuit să modific un pic sistemul, să egalăm. Sunt lucruri care nu funcţionează cum trebuie, este clar, dar o să vedem ce putem face.

(n.r. Vă e teama că vă puteţi desparţi de U Cluj?)  La fotbal nu ştii ce se poate întâmplă. Jocul nu contează foarte mult, contează punctele. Asta este considerentul principal pentru orice patron de club. Eu încerc să- mi fac treaba cât pot de bine. Eu n-am de ce să renunţ. Daca ar fi ceva, aş spune”, a spus Toni Petrea, după meciul cu CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: u clujcfrtoni petrea 

viewscnt
Articole similare