Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toni Sefer a reuşit un gol fabulos în Israel, iar fanii Rapidului îi duc dorul. ”Ne lipseşti”

VIDEO | Toni Sefer a reuşit un gol fabulos în Israel, iar fanii Rapidului îi duc dorul. ”Ne lipseşti”

Rapid

Comentarii

Antonio Sefer a marcat primul gol său gol în tricoul lui Hapoel Beer Sheva.

Fotbalistul crescut de Oţelul Galaţi a restabilit egalitatea în minutul 22 al meciului cu Netanya din Toto Cup. Sefer a punctat cu un şut de la 20 de metri, direct în vinclul porţii. Cu toate acestea, Beer Sheva a fost învinsă, scor 1-4. Sefer a postat un videoclip cu reuşita sa la o zi după meci şi a primit peste 1000 de aprecieri. Fanii Rapidului nu l-au uitat pe jucătorul care a venit alături de gruparea giuleşteană încă de când aceasta evolua în Liga 3 şi i-au transmis felicitări tânărului mijlocaş.

  • ”Ne lipseşti”, a fost unul dintre comentariile de la postarea lui Sefer.

VIDEO cu golul lui Sefer 

 

 

”Îmi face mami geanta/ Băiatule, ai 21 de ani”. Motivul rupturii dintre Florin Manea şi Antonio Sefer. Ce i-a transmis Mutu impresarului. ”Nu are minte”

În luna februarie a acestui an, Florin Manea, fostul director sportiv al Rapidului, l-a criticat pe Antonio Sefer pentru postările pe care tânărul internaţional român le publica în mediul onlline.La câteva zile după, Sefer i-a dat replica impresarului, la finalul partidei dintre Rapid şi FC Voluntari din Giuleşti. La acea vreme, Sefer a considerat că Florin Manea este ”frustrat” din cauza faptului că nu a acceptat să semneze un contract de impresariat cu acesta.

”Probabil că n-am semnat cu dânsul şi e puţin frustrat. Sper să-şi ia vitaminele pentru că nu prea gândeşte. Are creierul nu prea bun şi sper să aibă grijă de el şi să nu mai comenteze de mine pentru că eu l-am respectat”, a spus Sefer după meciul cu Voluntari.

În plus, fiul regretatului Nicolae Manea a rememorat episodul în care Adrian Mutu l-a sunat şi l-a rugat să nu îi răspundă public lui Sefer, după declaraţile ”acide” ale acestuia.

”S-a schimbat el. A început să nu mai aibă încredere în mine, a început să vorbească cu alţii. El a uitat un lucru. Datorită mie este la Rapid. Banii pe care el i-a câştigat sunt datorită mie. Eu nu am luat un euro de la el, zero! I-am arătat nişte scrisori de interes pentru el, i-am cerut să semneze contractul. Mi-a răspuns: «Stai aşa, să vorbesc cu mama».

Eu am avut o relaţie bună cu ea, dar lumea se schimbă. Când aveau nevoie de ceva, eram cel mai bun. S-a supărat pe mine când am spus la televizor că nu este normal, la 21 de ani să îţi facă maică-ta geanta.  << Mie îmi face mama geanta, îmi pune şi cruciuliţa>>. Băiatule, ai 23 de ani.  Nu am spus-o din răutate. A avut o declaraţie foarte urâtă la adresa mea, că sunt frustrat, că nu mi-am luat pastilele. Uite ce frustrat sunt, că l-am pierdut pe Sefer şi îl am pe «slabul» ăsta (n.r. - Radu Drăguşin).

Nu sunt frustrat. Nu i-am răspuns niciodată pentru că este un copil. Până şi Adi Mutu mi-a dat un mesaj: «Te rog eu, nu-i răspunde, că a greşit. Nu are minte». Din respect pentru Mutu, nu i-am răspuns”, a declarat Florin Manea pentru GSP.ro.

Antonio Sefer a semnat cu Hapoel Beer Sheva un contract valabil pe o perioadă de patru ani. Clubul israelian i-a plătit Rapidului 500.000 de euro în schimbul lui Sefer.

Afla mai multe despre: seferrapid 

viewscnt
Articole similare