Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare importantă de la Chelsea. Fotbalistul a confirmat: ”Le cer scuze suporterilor că nu s-a încheiat aşa cum mi-ar fi plăcut"

Plecare importantă de la Chelsea. Fotbalistul a confirmat: ”Le cer scuze suporterilor că nu s-a încheiat aşa cum mi-ar fi plăcut"

Chelsea

Comentarii

Danny Drinkwater, mijlocaşul echipei Chelsea împrumutat la Reading, şi-a confirmat vineri plecarea de pe Stamford Bridge. A profitat de ocazie pentru a-şi cere scuze că nu a reuşit să se impună la Chelsea.

Plecare importantă de la Chelsea. Fotbalistul a confirmat: ”Tuturor suporterilor de la Chelsea le cer scuze că nu s-a încheiat aşa cum mi-ar fi plăcut"

Ajuns la Chelsea în 2017 de la Leicester, acolo unde a devenit campion în 2016, Drinkwater nu a reuşit vreodată să se impună în primul ”11” al formaţiei londoneze şi îşi cere scuze suporterilor.

"Eu, clubul şi suporterii suntem extrem de dezamăgiţi de cum se termină. Accidentele, felul în care am fost tratat, greşelile pe care le-am făcut, problemele de pe teren, lipsa timpului de joc... lista de scuze ar putea fi nesfârşită, dar nu aş putea schimba ce s-a întâmplat.

Mă voi uita la aspectele pozitive din ultimii cinci ani. Tuturor suporterilor de la Chelsea le cer scuze că nu s-a încheiat aşa cum mi-ar fi plăcut", a declarat Drinkwater.

În 2019, Danny Drinkwater a fost arestat în urma unui accident în Manchester, unde conducea în stare de ebrietate.

I s-a interzis să conducă timp de 20 de luni, iar debutul său la Burnley a fost amânat din cauza unei leziuni la ligamentul gleznei suferită într-o altercaţie în afara unui club de noapte.

În acest sezon, mijlocaşul în vârstă de 32 de ani a fost împrumutat la Reading. A jucat 34 de meciuri pentru clubul din divizia a doua, care a evitat retrogradarea.

De la finala Community Shield din august 2018, ultimul său meci la Chelsea (înfrângere 2-0 cu Manchester City), Danny Drinkwater a fost împrumutat de patru ori: la Burnley (2019-2020), Aston Villa (2020), Kasimpasa SK în Turcia (2021) şi la Reading (2021-2022).

Afla mai multe despre: chelseadrinkwater 

viewscnt
Articole similare