Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare importantă de la Real Madrid. A fost cumpărat cu peste 60 de milioane de euro, dar nu a convins pe ”Bernabeu”

Plecare importantă de la Real Madrid. A fost cumpărat cu peste 60 de milioane de euro, dar nu a convins pe ”Bernabeu”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se pregăteşte de o despărţire importantă în compartimentul ofensiv.

Real Madrid este mai aproape ca nciodată de o despărţire importantă în această vară.

Campioana Spaniei nu a avut câştig de cauză cu Kylian Mbappe pentru a-şi întări compartimentul ofensiv, acolo unde, mai mult, madrilenii vor suferi o pierdere numerică.

Plecare importantă de la Real Madrid. A fost cumpărat cu peste 60 de milioane de euro, dar acum va fi împrumutat

Luka Jovic, fotbalist pentru care ”galacticii” au plătit peste 60 de milioane de euro în 2019, va fi împrumutat pentru sezonul următor la Fiorentina, conform Corriere dello Sport.

Formaţia toscană a ocupat locul şapte la finalul stagiunii trecute în Serie A.

Mutarea va fi una care îi va prinde bine atacantului de 24 de ani, deoarece va bifa mai mult timp de joc.

Acesta doreşte să fie convocat în naţionala Serbiei la Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde speră să joace şi titular în centrul atacului.

În actualul sezon, Jovic a evoluat doar în 19 partide pentru Real Madrid şi a reuşit un singur gol şi trei pase decisive.

Acordul cu Fiorentina prevede ca formaţia italiană să plătească jumătate din salariul pe care jucătorul îl încasează la campioana Spaniei, mai informează sursa citată.

Real Madrid a plătit 63 de milioane de euro pentru Jovic în 2019, atunci când l-a adus de la Eintracht Frankfurt, după un sezon în care marcase 17 goluri în Bundesliga.

Însă, la Madrid, atacantul de 24 de ani nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi a fost împrumutat din nou la Eintracht în perioada ianuarie - iunie 2021.

În total, internaţionalul sârb a jucat la Real Madrid doar 51 de partide, reuşind să înscrie doar trei goluri şi să livreze cinci pase decisive.

În momentul de faţă, Jovic este cotat la 16 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

În această vară, Real Madrid s-a despărţit de Marcelo şi Gareth Bale, iar la capitolul veniri, noutăţile sunt Antonio Rudiger şi Aurelien Tchouameni. 

Astfel, în cazul plecării lui Jovic, deţinătoarea Ligii Campionilor va rămâne în centrul atacului doar cu Benzema şi cu Mariano Diaz.

Afla mai multe despre: real madridjovic 

viewscnt
Articole similare