Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Juventus a anunţat despărţirea de Paulo Dybala: ”Mult succes, La Joya!"

OFICIAL | Juventus a anunţat despărţirea de Paulo Dybala: ”Mult succes, La Joya!"

Juventus

Comentarii

Paulo Dybala s-a despărţit şi în mod oficial de Juventus, club cu care se afla la final de contract.

Juventus Torino a confirmat pe site-ul oficial că Paulo Dybala nu mai este jucătorul piemontezilor. Argentinianul vrea să rămână în Serie A.

”Suerte, Paulo! (Mult succes, Paulo!)”, au transmis torinezii pe site-ul oficial, confirmând despărţirea oficială de atacantul argentinian.

"A ajuns când era o promisiune tânără şi talentată, iar acum pleacă de la Juventus cu un bagaj de experienţă care l-a făcut campionul de astăzi. Într-adevăr, cariera lui Paulo Dybala va continua în altă parte.

Un bagaj construit împreună în 7 ani. Un bagaj care, pentru Paulo, însumează 293 de meciuri, 115 goluri, 45 de assisturi şi 12 trofee câştigate.

Numere care, analizate cu atenţie, spun multe lucruri. De exemplu, Paulo este al nouălea cel mai bun marcator din istoria lui Juventus.

Este al zecelea cel mai bun marcator din Serie A (n.r. luând în considerare doar fotbalişti de la Juventus) şi al treilea cel mai bun marcator din istoria lui Juventus în competiţiile europene, cu 18 goluri marcate în Champions League. 

Şi dacă tot vorbim de goluri, două performanţe absolute: Dybala este fotbalistul care a marcat cele mai multe goluri pe Allianz Stadium şi cel care a marcat cele mai multe goluri din afara careului în Serie A (n.r. 25 de goluri).

Parcursul urmat împreună a fost unul grozav, făcut nu doar din goluri şi victorii, dar şi din faze minunate, nopţi de neuitat, evoluţii de cea mai bună calitate.

Iar pentru toate astea îi vom fi mereu recunoscători.

Mult succes, La Joya!", este mesajul transmis de clubul torinez la plecarea fotbalistului argentinian.

Dybala se afla în vederile lui Inter Milano, dar sosirea lui Romelu Lukaku în echipa nerazzurilor ar putea să schimbe planurile milanezilor.

Paulo Dybala a jucat la Juventus începând cu 2015 şi a cucerit 12 trofee cu torinezii.

În şapte ani petrecuţi la formaţia piemonteză, Dybala a jucat 293 de meciuri. A marcat 115 goluri şi a livrat 48 de pase decisive.

Tot joi, Juventus a mai anunţat că se desparte de alţi doi jucători: spaniolul Alvaro Morata şi Federico Bernardeschi.

Afla mai multe despre: dybalajuventus 

viewscnt
Articole similare