Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare importantă de la U Cluj. Jucătorul şi-a luat la revedere de la fani: ”Un capitol încheiat cu mândrie!” | VIDEO

Plecare importantă de la U Cluj. Jucătorul şi-a luat la revedere de la fani: ”Un capitol încheiat cu mândrie!” | VIDEO

U Cluj

Comentarii

În cursul zilei de astăzi a fost anunţată încă o plecare de la U Cluj. Unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai ardeleni şi-a anunţat despărţirea de echipă.

Continuă plecările de la U Cluj. Jucătorul şi-a luat la revedere de la fani: ”Un capitol încheiat cu mândrie!” | VIDEO

Este agitaţie mare în aceste zile la U Cluj. După plecările şi sosirile anunţate în urmă cu o zi, a venit rândul lui Romario Pires să-şi ia rămas bun de la echipă şi de la suporteri.

Jucătorul brazilian şi-a anunţat plecarea printr-o postare în mediul online, în care le-a mulţumit fanilor Universităţii pentru apreciere.

”Un capitol încheiat cu mândrie! Mulţumesc U Cluj, mulţumesc tuturor suporterilor şi oraşului!”, a transmis Romario Pires, pe contul său personal de Instagram.

La sfârşitul anului trecut, Romario Pires a fost în centrul unui scandal intern la U Cluj, care a fost scos din lot şi reprimit după plecarea antrenorului Eugen Neagoe la Universitatea Craiova.

În vârstă de 34 de ani, Romario Pires a ajuns la U Cluj la începutul anului 2022, de la Farul, iar cifrele sale clujeni sunt 39 de meciuri, două goluri şi trei assist-uri.

În România, mijlocaşul brazilian a mai jucat la Hermannstadt, Petrolul, Gloria Bistriţa şi Astra.

În aceste zile, U Cluj s-a despărţit de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, iar la capitolul veniri, clujenii i-au adus pe Daniel Popa şi Doru Popadiuc de la Chindia şi Bogdan Mitrea, liber de contract după despărţirea de Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: u clujromario piresvideo 

viewscnt
Articole similare