Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine o să sune ”neapărat” Dan Petrescu după meciul CFR Cluj - U Craiova 1948: ”O să mă întâlnesc sigur cu el”

Pe cine o să sune ”neapărat” Dan Petrescu după meciul CFR Cluj - U Craiova 1948: ”O să mă întâlnesc sigur cu el”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), a fost surprins când a aflat de decizia fostului său coleg de la naţionala României, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), de a renunţa la funcţia de antrenor principal al echipei U Cluj.

În cursul zilei de marţi, 30 mai, Ioan Ovidiu Sabău a decis să pună capăt mandatului său la conducerea tehnică a celor de la U Cluj.

Decizia a surprins multă lume din peisajul fotbalului românesc, mai ales că ”Moţul”, aşa cum mai este cunoscut Sabău, a avut succes în acest sezon la gruparea clujeană.

A salvat-o fără mari emoţii de la retrogradare şi a dus-o până în finala Cupei României, pierdută însă la loviturile de departajare în faţa lui Sepsi.

În timp ce era chestionat cu privire la decizia lui Ioan Ovidiu Sabău de a nu mai continua pe banca Universităţii Cluj, Dan Petrescu a fost surprins şi a precizat că nu ştia de această situaţie.

După ce i s-a confirmat că decizia lui Sabău este oficială, antrenorul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că îl va suna pe fostul său coleg de la echipa naţională după meciul CFR-ului cu U Craiova 1948, din barajul pentru Conference League.

”N-am văzut, n-am văzut, n-am văzut. E oficial? (n.r. i s-a confirmat că da) Dacă e oficial... Oricum după meciul nostru de mâine (n.r. cu Craiova) o să-l sun, clar. O să mă întâlnesc sigur cu el, înainte să plec în vacanţă. Vineri, neapărat trebuie să mă văd.

N-am ştiut că a luat decizia asta. Mie mi-ar fi plăcut să continue pentru că e un coleg foarte bun, un antrenor foarte bun, un om foarte bun.

Şi a avut şi ghinion pe final, penalty ratat. Aşa e cu penalty-urile, ori eşti erou, ori eşti nobody (n.r. nimeni). A avut ghinion”, a declarat Petrescu, în conferinţa de presă dinaintea barajului CFR Cluj - U Craiova 1948.

Decizia lui Nelu Sabău de a renunţa la funcţia de antrenor al celor de la U Cluj a fost analizată şi în studioul Orange Sport, de Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuioan ovidiu sabau 

viewscnt
Articole similare