Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, fără cuvinte când a fost întrebat despre posibilul înlocuitor: ”Ce pot să mai zic? Un antrenor senzaţional”

Dan Petrescu, fără cuvinte când a fost întrebat despre posibilul înlocuitor: ”Ce pot să mai zic? Un antrenor senzaţional”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se află într-o situaţie diferită de ultimele sezoane. Dacă în anii trecuţi devenea mereu campioană şi participa în preliminariile Champions League, de această dată este nevoită să lupte pentru a-şi obţine dreptul de a juca în tururile preliminare din Conference League.

Sunt zile agitate la CFR Cluj. În ultima etapă din play-off-ul Superligii, campioana din sezonul trecut a cedat pe teren propriu în faţa noii deţinătoare a titlului, Farul Constanţa, scor 1-2, şi a terminat stagiunea pe locul 3.

Totuşi, în ciuda eşecului suferit, unul după care au ieşit scântei, cu Dan Petrescu în prim plan, CFR a profitat de înfrângerea surprinztătoare a Universităţii Craiova, în Bănie, cu Sepsi, o echipă care nu mai avea nicio miză sportivă.

Oltenii au fost învinşi de un gol marcat în ultimul minut al prelunigirilor, de Marius Ştefănescu, ceea ce a dat ocazia lui CFR Cluj să obţină locul 3 şi să meargă la barajul pentru Conference League, cu U Craiova 1948.

Dan Petrescu, fără cuvinte când a fost întrebat despre posibilul înlocuitor: ”E un antrenor senzaţional. Ce pot să mai zic?”

Aşadar, în contextul ultimelor evenimente din Gruia şi a unui sezon extrem de dificil şi de solicitant, s-a vehiculat o posibilă despărţire între CFR Cluj şi Dan Petrescu.

Dan Petrescu, fără cuvinte când a fost întrebat despre posibilul înlocuitor: ”E un antrenor senzaţional. Ce pot să mai zic?”

Mai mult, zilele trecute, în spaţiul media, chiar a apărut un afiş cu un mesaj de întâmpinare pentru posibilul viitor antrenor al CFR-ului, iar cel înfăţişat era Cristiano Bergodi, care s-a despărţit recent de Sepsi.

Dan Petrescu a comentat această situaţie în cadrul conferinţei de presă de astăzi şi a făcut precizări legate de viitorul său în Gruia.

(n.r. despre afişul cu Cristiano Bergodi) Prin câte am trecut eu în şase ani aici, ce pot să mai zic... Bergodi e un gentleman. Ce să-i zic lui Bergodi. E un antrenor senzaţional.

Ce pot să spun? Pot să spun că eu sunt aici, sunt antrenorul echipei, mai am un an contract. Asta e realitatea în momentul de faţă.

(n.r. dacă a discutat cu cineva din conducere pe subiectul acesta) N-am ce să discut, de ce să discut? A mai fost aşa, v-am mai zis că de şase ani a mai fost aşa. De câte ori n-a mai fost, dar n-am ce să zic eu”, a declarat Petrescu, la conferinţă.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare