Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, prima reacţie după anunţul plecării sale în Coreea de Sud: ”Asta e realitatea. Vă dau cuvântul meu de onoare”

Dan Petrescu, prima reacţie după anunţul plecării sale în Coreea de Sud: ”Asta e realitatea. Vă dau cuvântul meu de onoare”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (55 de anI) a vorbit referitor la viitorul său alături de CFR Cluj, mai ales în contextul tensiunilor din ultimele zile şi a unei posibile oferte venite din Coreea de Sud.

CFR Cluj se pregăteşte pentru barajul de Conference League cu U Craiova 1948, care se va disputa joi, 1 iunie, de la ora 20:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Dan Petrescu, prima reacţie după ce sud-coreenii ar fi anunţat venirea sa: ”El va decide viitorul meu”

În conferinţa de presă premergătoare ultimei partide din acest sezon pentru clujeni, Dan Petrescu a vorbit despre viitorul său la cârma formaţiei ardelene.

În contextul speculaţiilor conform cărora ar fi fost aproape de Jeonbuk, din Coreea de Sud, tehnicianul în vârstă de 55 de ani a subliniat că mai are un an de contract cu CFR Cluj şi vrea să-l ducă până la capăt.

Dar mai mulle detalii se vor stabili la întâlnirea pe care o va avea cu Nelu Varga după meciul cu Craiova.

”Am stabilit să ne întâlnim şi să vorbim după meciul cu Craiova. (n.r. dacă e reală oferta din Coreea de Sud?) Nu. Am mai avut mai multe oferte, dar din Coreea, nu. Mai am contract un an. Eu nu pot să ascult ofertele până când patronul CFR-ului nu-şi dă acordul.

Pentru că degeaba vreau eu să plec sau să stau, el va decide viitorul meu. Am contract un an. Ştiţi clauza pe care o am. Patronul va decide. Eu vreau să rămân în continuare. Depinde şi de rezultatul ăsta foarte mult cred. Nu, n-a renunţat la clauză.

Eu v-am zis, am un an, vreau să rămân. Vă dau cuvântul meu de onoare. Asta e realitatea. Mai am un an de contract cu CFR şi vreau să-l duc până la capăt, dar nu depinde de mine. Eu sunt convins că după meciul de mâine se va şti mai bine”, a declarat Petrescu, înainte de meci.

Cum au anunţat coreenii venirea lui Dan Petrescu

”Dan Petrescu va fi noul antrenor al celor de la Jeonbuk. Actualul tehnician al lui CFR Cluj e aşteptat să semneze imediat ce va primi permisul de muncă în Coreea de Sud.

Prima sa apariţie pe bancă va fi la meciul cu Gangwon, de pe 11 iunie”, a scris Dario Focardi, specialist în fotbalul din Asia, însă mai multe publicaţii din Coreea dau ca făcută mutarea lui Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujoferta coreea de sud 

viewscnt
Articole similare