Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din play-out-ul Superligii, direct în Franţa. Transfer de zile mari pentru jucătorul aflat la cel mai bun sezon al carierei

Din play-out-ul Superligii, direct în Franţa. Transfer de zile mari pentru jucătorul aflat la cel mai bun sezon al carierei

Fotbal intern

Comentarii

Se pune la cale o nouă lovitură pe piaţa transferurilor din România, iar jucătorul aflat la cel mai bun sezon al carierei poate ajunge în vestul Europei, mai exact în Franţa.

Una dintre cele mai ”fierbinţi” informaţii de pe piaţa transferurilor care implică jucători din România îl are în centru pe Sebastian Mailat, vedeta celor de la FC Botoşani.

Deşi clubul din Moldova a avut un sezon sub aşteptări, clasându-se doar pe locul 5 din play-out, cu 31 de puncte, acesta poate da lovitura şi să-şi vândă cel mai bun jucător în schimbul unei sume impresionante.

Din play-out-ul Superligii, direct în Franţa. Transfer de zile mari pentru jucătorul care a impresionat prin numărul de goluri marcate

Mailat se află la cel mai bun sezon al carierei, după ce a marcat 16 goluri în Superligă, în 36 de meciuri, fiind al treilea golgheter al campionatului.

Prin urmare, nu este de mirare că a atras atenţia unor echipe din străinătate, iar acestea provin din două ţări diferite, anume Franţa şi Polonia, conform Playsport.

Astfel, pe numele lui Mailat ar exista două oferte, una din a doua ligă din Franţa şi una din Polonia, informează sursa citată.

Suma de transfer pentru care Valeriu Iftime ar fi dispus să-şi cedeze fotbalistul ar fi de un milion de euro, ceea ce l-ar face pe Mailat al treilea cel mai scump jucător vândut de FC Botoşani.

În vârstă de 25 de ani, Sebastian Mailat este cotat la 650.000 de euro şi joacă de la începutul anului 2022 la Botoşani.

Afla mai multe despre: botosanimailattransfer mailatfranta 

viewscnt
Articole similare