Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Poate avea şi un Balon de Aur acum”. Giovanni Becali, despre marele regret al său: ”Nu am stat mai mult pe lângă el”

”Poate avea şi un Balon de Aur acum”. Giovanni Becali, despre marele regret al său: ”Nu am stat mai mult pe lângă el”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit marele regret pe care îl are, ajuns pe finalul carierei de impresar.

Giovanni Becali şi fratele său, Victor, au pus bazele şi au condus cea mai de succes firmă de impresariat din România.

Deşi aceştia încă activează ca agenţi, fraţii Becali nu mai dispune de aceleaşi talente ca înainte astfel că, desigur, transferurile rezolvate nu mai sunt la fel de răsunătoare.

Totuşi, în vara anului 2003, Giovanni Becali a rezolvat două transferuri de top pentru cele două mari speranţe ale fotbalului românesc.

Cristi Chivu a făcut pasul la Roma, pentru 18 milioane de euro, iar Adi Mutu la Chelsea, pentru 24 de milioane de euro.

Dacă apărătorul central a devenit căpitanul echipei naţionale şi a făcut pasul la Inter, câştigând tripla cu Mourinho, ”Briliantul” nu a avut aceeaşi soartă.

Mutu, chiar în perioada în care juca sub comanda lui Mourinho, a fost depistat pozitiv cu cocaină, iar cariera sa a luat o întorsătură neaşteptată.

Chelsea i-a anulat contractul şi l-a dat în judecată, iar Mutu a ajuns din speranţă ”dezamăgire”, chiar dacă a avut parte oricum de o carieră mai mult decât respectabilă.

Giovanni Becali, despre marele regret al său

Totuşi, ”Briliantul” nu a atins nivelele pe care le-ar fi putut ajunge, iar Giovenni Becali numeşte acest lucru cel mai mare regret din carieră, că nu i-a stat mai mult alături lui Mutu în urma transferului la Chelsea.

Mutu mi-a făcut probleme multe, dar tot el mi-a oferit şi cele mai frumoase momente. Dacă nu-mi făcea problemele astea, poate avea şi un Balon de Aur acum, dar asta este.

Să nu uităm că Mutu a plecat la Chelsea pentru 24 de milioane de euro. Tot în acelaşi ani a plecat şi Chivu la Roma pentru 18 milioane, în total 42 de milioane.

În acea vară am fost declarat agentul numărul unu pentru că în 2003 suma de 42 de milioane însemnau astăzi transferuri de peste 200 de milioane de euro.

Au fost ultimii mohicani cu care eu am defilat prin Europa. Şi am defilat bine.

Regretul meu din fotbal este că nu am stat mai mult pe lângă Mutu în perioada când juca pentru Chelsea, avea şase goluri în primele şapte meciuri”, a declarat Giovani Becali, la emisiunea Fiţă cu Adiţă.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare