Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, dat peste cap de Rapidul lui Mutu: ”Fantastic! Ca şi cum ar fi jucat cu Real Madrid” | EXCLUSIV

Daniel Pancu, dat peste cap de Rapidul lui Mutu: ”Fantastic! Ca şi cum ar fi jucat cu Real Madrid” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu şi Basarab Panduru au comentat situaţia actuală a lui Adrian Mutu de la Rapid.

Adrian Mutu a fost instalat pe banca Rapidului la începutul lunii martie, după ce i-a luat locul lui Mihai Iosif, care ajunsese la zece meciuri la rând fără victorie.

Odată cu venirea lui Mutu, starea de spirit la formaţia giuleşteană s-a schimbat, iar echipa a început să lege din nou prestaţiile foarte bune.

Rapid a ajuns la şase victorii consecutive sub conducerea lui Adrian Mutu, tehnician ce a fost privit cu scepticism la început, prin prisma trecutului său dinamovist.

Cel mai recent rezultat înregistrat de Mutu la Rapid este victoria istorică cu Gaz Metan Mediaş, scor 8-0, pe noul Giuleşti.

Daniel Pancu, dat peste cap de Rapidul lui Mutu: ”Fantastic! Ca şi cum ar fi jucat cu Real Madrid” | EXCLUSIV

Daniel Pancu, unul dintre tehnicienii care se lupta cu ”Briliantul” pentru postul rămas liber la Rapid după despărţirea de Mihai Iosif, a comentat cele mai recente rezultate ale fostului său coleg de la echipa naţională.

”A avut multe lucruri favorabile. În primul rând preiei o echipă care nu câştigă de zece jocuri, începi cu două jocuri cu Clinceni şi unul cu Dinamo. Dar, în schimb, echipa a fost la jocul cu Gaz Metan fantastic. 90 de minute de aceeaşi manieră ca şi cum ar fi jucat cu Real Madrid.

Au abordat jocul senzaţional, cu atitudine. Au jucat 90 de minute fantastic. I-am văzut cu Botoşani, iarăşi fantastic. Echipa arată foarte bine.Şi la Arad au jucat foarte bine a doua repriză. Nu a avut niciun fel de presiune”, a declarat Pancu, la Orange Sport.

Basarab Panduru, despre Rapid - Gaz Metan 8-0: ”Aia era bătaie de joc”

De asemenea, Basarab Panduru consideră că Rapid a avut o atitudine exemplară în meciul cu Gaz Metan, echipă ce s-a prezentat cu juniorii.

”Toată lumea a spus că <<Dom'ne, la copii ăştia nu ai cum să le dai vreo nu ştiu câte goluri>>. Eu spuneam că dacă la 3/4-0 începeau minge printre picioare, aia era bătaie de joc. Nu aşa, să vii serios din primul până în ultimul minut.

Mutu a venit pe un val aşa de neîncredere al rapidiştilor. Faptul că acum echipa arată bine au încredere şi el în echipă şi suporterii în el”, a adăugat şi Panduru.

Afla mai multe despre: mutupancurapid 

viewscnt
Articole similare