Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Românul care s-a apropiat de Roman Abramovich cu "un tupeu nelimitat". I-a făcut cerere şocantă! "Când a văzut că nu-l las în pace, a pus mâna pe telefon"

Românul care s-a apropiat de Roman Abramovich cu "un tupeu nelimitat". I-a făcut cerere şocantă! "Când a văzut că nu-l las în pace, a pus mâna pe telefon"

Diverse

Comentarii

Impresarul român de fotbalişti, Ioan Becali, a rememorat momentul în care l-a întâlnit pe oligarhul Roman Abramovich, cu aproape două decenii în urmă. Giovanni Becali a reuşit să obţină de la afaceristul rus un "cadou" nesperat.

Ce a discutat Giovanni Becali cu Roman Abramovich

Din 2003, clubul Chelsea Londra este deţinut de miliardarul Roman Abramovich, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Rusiei. După ce Vladimir Putin a invadat Ucraina, oligarhul atins de sancţiunile vestului a scos clubul la vânzare. 

Fostul atacant al naţionalei României, Adrian Mutu, a fost transferat la Chelsea în "era Abramovich", în anul în care rusul a preluat clubul. La acel moment, fostul fotbalist era reprezentat de Ioan Becali, iar agentul a dezvăluit cum a reuşit să iniţieze o discuţie cu Roman Abramovich. 

"La Abramovich m-am dus după ce a semnat Adi Mutu (n.r. - cu Chelsea). După prezentarea oficială, Abramovich a plecat cu cinci, şase gărzi de corp, că se reconstruia stadionul. Stadionul lui Chelsea, cel vechi, era o panaramă. Erau o tribună, o peluză... Şi l-am văzut şi îi zic <<Hei, Roman>>. Bine, el rus, eu vorbesc bulgara şi sârba şi te înţelegi cumva. <<Da, horosho (n.r. bine)?>>, <<Horosho>>. Gărzile de corp (n.r. - l-au sesizat)... <<Eu sunt Giovanni Becali>>, iar el îmi spune <<Agentul lui Mutu>>. I-am spus că sunt român, nu sunt italian, că Ioan e Giovanni în Italia. M-a întrebat ce mai vreau", a declarat agentul pentru canalul de YouTube theXclusive

"Cadoul" pe care Roman Abramovich i l-a făcut lui Giovanni Becali: "A văzut că nu-l las în pace"

Agentul român care a dominat branşa ani la rând şi-a încercat norocul cu Roman Abramovich, pe care l-a convins să-i ofere o reducere semnificativă pentru o maşină de lux. 

"<<Roman, uite care e treaba. Am vorbit, totul e în regulă, comisionul e în regulă, jucătorul... Am ceva să-ţi spun>>. Eu nu cumpărarm, altfel, niciodată un Rolls-Royce cu 280.000 de dolari. <<Roman, uite care e situaţia. Totul e bine, ok, sper să fie şi jucătorul bine, să fie o tranzacţie bună>>. 

Nu ştiu ce e Roman acum, că e la tratatul de pace (n.r. - între Rusia şi Ucraina), că e oligarh, dar omul a salvat Chelsea şi cu mine s-a comportat exemplar. Îi zic <<Sunt supărat, că m-am plimbat pe la Piccadilly Place şi am văzut în vitrină Rolls-Royce, Bentley şi Maybach>>. 

<<Şi care ţi-a plăcut?>>. <<Rolls-Royce>>. El întreabă <<De ce nu cumperi? Te-am plătit>>. <<Roman, sunt mulţi bani pentru România şi în România nu există niciunul>>. El s-a prins, făceam... Până la urmă, când a văzut că nu-l las în pace, a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe managerul lui Manchester, cu care a făcut istorie. E omul căruia i-a dat bani ca să facă la Chelsea ce a făcut la Manchester. L-a sunat mai departe pe contabil şi i-a spus să-mi dea jumătate din preţul unui Rolls-Royce şi jumătate a pus el. Aşa am luat eu Rolls-Royce. Mi-a dat un cadou, adică jumătate de Rolls.

Să ai un tupeu nelimitat, dar civilizat. Astea sunt cuvintele. Cum a fost tupeul meu nelimitat cu Abramovich şi puţin teatral. Ce mai contează 100.000, când i-am dat jucătorul?", a mai spus Ioan Becali pentru sursa citată. 

Roman Abramovich a mers la Kiev, în încercarea de a restabili discuţiile de pace dintre Ucraina şi Rusia

Bloomberg anunţa, duminică, faptul că miliardarul rus Roman Abramovich a mers la Kiev în încercarea de a restabili discuţiile de pace dintre Rusia şi Ucraina.

Raportul, bazat pe surse anonime, arată că Abramovich s-a întâlnit cu negociatorii ucraineni în încercarea de a salva discuţiile care stagnează. Abramovich, care are legături strânse cu preşedintele rus Vladimir Putin, acţionează ca un mediator neoficial între Moscova şi Kiev.

Putin a spus în ultimele zile că discuţiile sunt într-o "fundătură”, în timp ce Volodimir Zelenski a afirmat, sâmbătă, că negocierilor vor fi încheiate dacă Rusia îşi va îndeplini ameninţarea de a elimina apărătorii oraşului asediat Mariupol.

Afla mai multe despre: giovanni becaliioan becaliroman abramovichchelseaadrian mutugiovanni becali discutie roman abramovich 

viewscnt
Articole similare