Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poliţia a arestat 46 de persoane după ciocnirile dinaintea meciului Aston Villa - Legia, din Conference League

Poliţia a arestat 46 de persoane după ciocnirile dinaintea meciului Aston Villa - Legia, din Conference League
Comentarii

Poliţia a arestat 46 de persoane în urma ciocnirilor din exteriorul stadionului echipei Aston Villa dinaintea meciului de joi cu Legia Varşovia, din Conference League, care s-au soldat cu rănirea a patru poliţişti, relatează Reuters.

Violenţele au avut loc înainte de startul meciului de pe Villa Park, iar poliţia a interzis accesul fanilor echipei oaspete, lăsând tribuna rezervată lor goală. Villa a câştigat meciul cu 2-1.

"Avem acum 46 de persoane în custodie în urma violenţelor de aseară, în care au fost implicaţi suporterii echipei din deplasare, în faţa Villa Park", a anunţat poliţia din West Midlands într-un comunicat. "Poliţiştii s-au confruntat cu 90 de minute de violenţă susţinută, iar patru dintre ei au fost răniţi. Suntem mândri de poliţiştii noştri şi le mulţumim fanilor Aston Villa pentru sprijinul lor".

Legia Varşovia a afirmat că Aston Villa a acordat clubului polonez o alocare de bilete mai mică decât cea la care avea dreptul conform regulamentelor UEFA.

Aston Villa a reuşit calificarea în fazele eliminatorii ale UEFA Conference League. Villa îşi poate asigura poziţia în optimile competiţiei în cazul evitării unui eşec în ultima etapă, în deplasarea din Bosnia şi Herţegovina, cu Zrinjski Mostar.

Legia Varşovia are o misiune dificilă, trebuie să obţină cel puţin un egal pe teren propriu, cu AZ Alkmaar, pentru a termina grupa pe locul doi şi pentru a obţine calificarea.

Afla mai multe despre: uefa conference leaguelegia varsoviaaston villa 

viewscnt
Articole similare