Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poliţiştii Capitalei au intrat peste fanii lui Dinamo şi CSA Steaua. Liderul unei galerii, dus la audieri | VIDEO

Poliţiştii Capitalei au intrat peste fanii lui Dinamo şi CSA Steaua. Liderul unei galerii, dus la audieri | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Meciul dintre Dinamo şi UTA Arad a fost plin de incidente între galeriile celor două echipe, incidente la care au luat parte şi fani de la CSA Steaua, ”înfrăţiţi” cu suporterii arădenilor.

În ultima etapă din sezonul regular al Superligii României, Dinamo a învins-o, pe teren propriu, pe UTA Arad, scor 1-0, dar meciul de pe ”Arcul de Triumf”, din data de 8 martie, a fost marcat de mai multe incidente.

Înaintea partidei, care a avut o întârziere de 10 minute, mai multe brigăzi ale celor două formaţii s-au bătut pe străzile din jurul arenei, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. Suporterii echipei UTA Arad au fost susţinuţi de suporteri ai celor de la CSA Steaua.

Ca urmare a incidentelor ce au avut loc la meciul în cauză, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, la data de 9 martie, că au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 85.500 de lei.

Poliţiştii Capitalei, percheziţii la fanii de la Dinamo şi de la CSA Steaua. Au fost duşi la audieri

La mai multe zile distanţă, a venit o informare şi din partea Poliţiei Capitalei, care a anunţat că a făcut percheziţii, iar printre cei care au fost duşi la audieri s-a numărat şi liderul galeriei celor de la CSA Steaua, Andrei Florescu.

Dosarul priveşte incidentul din data de 08.03.2024, de la meciul de fotbal dintre Dinamo şi UTA când suporterii au pătruns pe teren şi s-au bătut. De asemenea, au folosit şi materiale pirotehnice.

Vizaţi sunt suporteri de la Dinamo şi de la CSA Steaua (la meci au venit suporteri de la CSA în sprijinul UTA). Sunt conduşi la sediul ISOP (n.r. Şoseaua Olteniţei), inclusiv liderul galeriei CSA, Florescu Andrei, informează Poliţia Capitalei.

Zilele trecute, şi ultraşi din galeria celor de la Rapid au fost ”săltaţi” de mascaţi, aceştia fiind cercetaţi în dosarul care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane. Liderul galeriei rapidiste, Livu ”Bocciu” Ungurean, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Afla mai multe despre: dinamo utadinamocsa steauasuperligapolitia capitalei 

viewscnt
Articole similare