Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Postul lui e în pericol". Antrenorul din Superliga care se clatină. Suporterii i-au cerut plecarea şi a oferit prima reacţie. "În România nu mă mai surprinde nimic"

"Postul lui e în pericol". Antrenorul din Superliga care se clatină. Suporterii i-au cerut plecarea şi a oferit prima reacţie. "În România nu mă mai surprinde nimic"

Superliga

Comentarii

Au apărut nemulţumiri şi din partea suporterilor faţă de antrenorul Toni Petrea. Imediat după Oţelul - U Cluj, 1-1, în Superliga, princialul a oferit o primă reacţie.

Toni Petrea are nevoie de rezultate pentru a-şi salva postul. Suporterii i-au cerut demisia

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Superliga. Clujenii au egalat în minutul 90+1, din penalty. 

În clasament Universitatea Cluj se află pe locul 9, cu 6 puncte, iar Oţelul e pe locul 13, cu doar 4 puncte, iar parcursul până în acest moment a dus şi la primele nemulţumiri din partea galeriei, faţă de Toni Petrea. 

La Galaţi, fanii care au făcut deplasarea i-au cerut demisia, iar Andrei Vochin a analizat situaţia lui Toni Petrea. 

"Vocea galeriei acolo mi se pare că e ascultată. Cred că postul lui e în pericol, nu neapărat pentru numărul de puncte, cât pentru faptul că nu se vede acea identitate în joc. 

Poate ar fi bine să mai aibă răbdare, poate Petrea are nevoie de timp, deşi nu sunt jucători tineri. Cu jucători de genul ăsta lucrurile sunt mai simple, dacă nu vrei tu să-i faci să joace altceva decât ştiu ei", a declarat expertul Orange Sport. 

Ce a spus Toni Petrea, după Oţelul - U Cluj 1-1

"Cred că am controlat jocul, am avut o posesie mai bună, însă n-am găsit soluţia bună să finalizăm acţiunile. Am primit un gol, după care pe o neatenţie îl puteam primi şi pe al doilea. Am mai avut situaţii, dar nu foarte clare. Îmi doream să fim mai inspiraţi în faţa careului advers. E un punct. Rezultatul e echitabil. Ducem mingea aproape de careul advers şi nu mai găsim soluţii. 

În anumite momente mi s-a părut că s-au judecat diferit fazele, dar nu am ce să-i reproşez arbitrului. 

(n.r. - despre suporterii prezenţi la Galaţi, care i-au cerut demisia) Da, asta nu pot comenta. E părerea lor, o respect şi încerc să-mi fac treaba la echipă. 

Am mai fost întrebat, din etapa a doua sunt întrebat (n.r. - despre schimbarea de antrenor). Nu vreau să-mi consum energia şi să mă gândesc la aşa ceva. Au fost şi cazuri când au fost schimbaţi antrenori înaintea etapei întâi, în România nu mă mai surprinde nimic. Am discutat cu conducerea, nu s-a pus problema de negocieri (n.r. - între U Cluj şi Marius Şumudică). Sunt la echipă, iar dacă sunt nemulţumiţi nu ţin de scaun", a spus antrenorul lui U Cluj, Toni Petrea. 

Afla mai multe despre: toni petreasuporteri u clujotelul u cluj 

viewscnt
Articole similare