Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Jandarmeria le-a spus fanilor să nu vină la meci, iar Petrolul a intervenit: "Vor să intre 600. Niciodată cu Rapid n-a fost scandal" | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie! Jandarmeria le-a spus fanilor să nu vină la meci, iar Petrolul a intervenit: "Vor să intre 600. Niciodată cu Rapid n-a fost scandal" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Petrolul Ploieşti, Claudiu Tudor, a oferit lămuriri, după ce Jandarmeria le-a cerut fanilor "lupilor galbeni" să nu se prezinte pe stadion, în deplasarea cu Rapid Bucureşti. Oficialul a transmis că a fost probabil o eroare, întrucât cei peste 600 de suporteri vor intra în sectorul pus la dizpoziţie de clubul organizator.

Ce se întâmplă cu fanii cărora Jandarmeria le-a transmis să nu vină la Rapid - Petrolul

Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti, programat duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, a început mai devreme, cu un anunţ controversat al Jandarmeriei. 

Suporterilor oaspeţilor li s-a transmis să nu vină în sectorul 109 din Peluza Sud, de pe Stadionul Rapid, deşi au primit în acea zonă biletele cu valoare zero. Zona va rămâne neocupată, ca măsură de siguranţă pentru derby. 

La câteva ore distanţă, Petrolul a anunţat că a fost vorba despre o neînţelegere şi a transmis că fanii vor fi pe stadionul din Giuleşti. 

"Ei vor fi prezenţi, au făcut şi o coregrafie specială pentru acest meci. Galeriile noastre se respectă mult şi sunt convins că nu vor fi probleme. 

Cu siguranţă ei au emis în zona corectă biletele, probabil a fost o chestie de sistem, dar băieţii vor fi prezenţi şi ne-au asigurat că vom avea suportul lor total. În acea zonă vor să intre 600 şi ceva, atât e totalul. 

Cu siguranţă nu vor intra în zona la care a făcut referire Jandarmeria, ci în zona în care le vor permite organizatorii. Se poate întâmpla la tipărire, dar băieţii au bilete în zona corectă. Chiar vreau să vă spun că niciodată la un meci Petrolul - Rapid n-a fost scandal, n-au fost incidente.

Se ştie că Petrolul - Rapid e cel mai important derby. Ne bucurăm că acea finală a fost câştigată de Petrolul şi mâine vom avea parte de un meci greu şi de o atmosferă incendiară. Vom pune mari probleme Rapidului", a declarat preşedintele Petrolului Ploieşti, Claudiu Tudor, la Orange Sport. 

Anunţul iniţial al Jandarmeriei despre Rapid - Petrolul

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID Bucureşti şi FC PETROLUL Ploieşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări:

În urma unei erori tehnice, organizatorul evenimentului sportiv a emis bilete de acces cu valoare 0 pentru suporterii oaspeţi, în sectorul 109 al peluzei Sud, stabilit la omologarea arenei sportive ca zonă de siguranţă, ce trebuie să rămână liberă.

În acest sens, adresăm rugămintea tuturor suporterilor oaspeţi care deţin bilete în această zonă, de a nu efectua deplasarea la acest meci de fotbal, întrucât, din raţiuni de siguranţă pentru spectatori şi în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare, accesul lor nu va fi permis", se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Bucureşti.

Afla mai multe despre: rapid petrolulfani petrolul ploiestijandarmerie rapid petrolul 

viewscnt
Articole similare