Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pot aduce Mitriţă şi Ivan titlul la Universitatea Craiova?”. O întrebare, răspunsuri diferite: ”Ai spus că poate şi în dreapta. După părerea mea, nu poate” | EXCLUSIV

”Pot aduce Mitriţă şi Ivan titlul la Universitatea Craiova?”. O întrebare, răspunsuri diferite: ”Ai spus că poate şi în dreapta. După părerea mea, nu poate” | EXCLUSIV
Comentarii

Alexandru Mitriţă (28 de ani) şi Andrei Ivan (26 de ani) sunt doi dintre cei mai importanţi jucători de la Universitatea Craiova oentru noul sezon de Superligă. Iar Nicolae Dică şi Basarab Panduru au dezbătut cum ar putea face aceştia un duo de titlu pentru olteni.

Universitatea Craiova a reuşit una dintre cele mai spectaculoase mutări ale perioadei de transferuri din această vară, repatrierea lui Alexandru Mitriţă.

Totuşi, această revenire aduce cu ea şi un semn de întrebare cu privire la poziţia în teren pe care o va ocupa acesta în echipa oltenilor.

Totodată, o altă necunoscută este dacă Mitriţă şi Andrei Ivan, golgheterul echipei în sezonul precendent, va fi reţeta câştigătoare pentru a aduce titlul în Bănie.

”Este perechea Mitriţă-Ivan una de titlu la Universitatea Craiova?”. Întrebarea care i-a pus în dificultate pe Dică şi Panduru | EXCLUSIV

Aflaţi în studioul Orange Sport, Nicolae Dică şi Basarab Panduru au dezbătut cum i-ar putea folosi Eugen Neagoe pe Mitriţă şi pe Ivan în acelaşi timp.

Nicolae Dică a fost de părere că Ivan are calităţi care l-ar recomanda şi doar pentru zona laterală a ofensivei, în timp ce Mitriţă este un jucător de zona centrală. 

”Calităţile lui Ivan cele mai bune sunt viteza şi forţa. Este jucător de bandă, nu de zonă centrală, pentru că în aglomeraţie el nu se descurcă, are nevoie de spaţiu.

Între el şi Mitriţă, mai bine îl alegi pe Mitriţă, pentru că este jucător care vine în zona centrală, ştie să se descurce în aglomeraţie, are o tehnică bună şi poate să ia unu contra unu, să verticalizeze, să dea ultima pasă.

Ivan? El nu are ultima pasă. Mitriţă are mai multă calitate în zona centrală. Ivan este bun pe spaţiu, când îl prinde pe adversar unu contra unu.

În partea dreapta nu e mare diferenţă pentru el pentru că are o viteză bună, îşi face mingea pe piciorul drept şi dă la poartă. Nu cred că va fi o mare problemă la el”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Pe de altă parte, Basarab Panduru nu îl vede pe Ivan jucând în banda dreaptă, ci doar în partea stângă, acolo unde poate da randament maxim.

”Tu ai spus că el poate şi în dreapta. După părerea mea, nu poate, pentru că şutul lui cu dreptul este la colţul scurt, e greu să tragi din dreapta, să prinzi un exterior, colţul lung.

Mi se pare că e mult mai greu decât în partea cealaltă. Nu era mai bine pe Mitriţă să-l treci în dreapta? Mitrîţă cred că o să dea goluri la Craiova”, a adăugat şi Panduru.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaandrei ivanalex mitrita 

viewscnt
Articole similare