Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poziţie oficială dinspre Sepsi despre transferul lui Nicolae Păun la FCSB! Ce sfaturi a primit mijlocaşul

Poziţie oficială dinspre Sepsi despre transferul lui Nicolae Păun la FCSB! Ce sfaturi a primit mijlocaşul

FCSB

Comentarii

Director general la Sepsi, Attila Hadnagy, şi fotbalistul echipei din Sfântu Gheorghe, Bogdan Mitrea, au comentat posibilul transfer al lui Nicolae Păun la FCSB.

Reacţii dinspre Sepsi despre transferul lui Nicolae Păun la FCSB

Gigi Becali e pregătit să întărească echipa în această iarnă, dar şi să se despartă de căpitanul Florin Tănase, care poate pleca, dacă se achită clauza de 3 milioane de euro. 

Printre fotbaliştii care pot veni la FCSB se numără mai mulţi tineri, printre care şi mijlocaşul central al lui Sepsi, Nicolae Păun. Fotbalistul de 22 de ani a devenit om de bază la Sepsi şi le-a atras atenţia vicecampionilor. 

Totuşi, director general la Sepsi, Attila Hadnagy, susţine că nu s-a primit nicio ofertă, momentan. 

"Noi nu am primit nicio ofertă, nu am vorbit cu nimeni de la FCSB. Păun este jucătorul nostru. Este un jucător foarte tânăr, care trebuie să crească la noi. Trebuie să mai joace un an, doi la Sfântu Gheorghe şi după să se gândească la o echipă mare", a declarat oficialul. 

Bogdan Mitrea, fotbalist legitimat la FCSB între 2016-2017, a vorbit despre posibilul transfer al colegului său. 

"FCSB e unul dintre cele mai mari cluburi din România. Clar e tentaţia să mergi. Şi eu am ştiut înainte să merg acolo ce mă aşteaptă şi totuşi am mers, deci probabil şi la el e la fel. El e un tânăr care trebuie să îşi facă un nume şi are tot ce e nevoie că să reuşească şi acolo, şi afară", a spus fostul fundaş central. 

Afla mai multe despre: sepsiattila hadnagybogdan mitreanicolae paunnicolae paun transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare