Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premier League donează un milion de lire sterline victimelor cutremurelor din Turcia şi Siria. Ce măsură se va lua la meciurile din etapa ce urmează din Anglia

Premier League donează un milion de lire sterline victimelor cutremurelor din Turcia şi Siria. Ce măsură se va lua la meciurile din etapa ce urmează din Anglia
Comentarii

Premier League a anunţat, vineri, că donează un milion de lire sterline victimelor cutremurelor devastatoare de la începutul săptămânii, din Turcia şi Siria.

Premier League a anunţat că donează un milion de lire sterline victimelor cutremurelor din Turcia şi Siria, de luni

Banii vor fi depuşi în conturile Disasters Emergency Committee, care va orienta apoi fondurile către cei afectaţi de cutremure.

De asemenea, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa, la meciurile din acest weekend din Premier League jucătorii vor purta banderole negre.

Totodată, Lukas Podolski, jucător care a evoluat în Premier League la Arsenal, a anunţat că donează toate câştigurile pe o zi ale restaurantelor sale victimelor cutremurului devastator de luni, din Turcia.

Două cutremure, mari, devastatoare în Turcia! Magnitudini de 7,8 şi 7,5 grade pe scara Richter

Un cutremur foarte puternic, cu magnitudinea de moment evaluată de USGS la 7,8 s-a produs luni dimineaţă devreme, la adâncimea de 17,9 kilometri, în partea de sud a Turciei, în provincia Gaziantep, în apropiere de graniţa cu Siria.

Bilanţul victimelor a ajuns la peste 300 de morţi în ambele ţări - cel puţin 76 în Turcia şi cel puţin 237 în Siria.

Regiunea sudică Gaziantep este unul dintre principalele centre industriale şi de producţie ale Turciei şi se învecinează cu Siria. În zonă sunt adăpostiţi, de asemenea, numeroşi refugiaţi.

Câteva ore mai târziu, turcii din zona Gaziantep au fost zguduiţi de un nou cutremur, magnitudine 7,5.

Afla mai multe despre: premier leagueturcia 

viewscnt
Articole similare