Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premiu sub aşteptări pentru Simona Halep la Roland Garros! Suma infimă obţinută faţă de câştigul total de 39 de milioane de euro

Premiu sub aşteptări pentru Simona Halep la Roland Garros! Suma infimă obţinută faţă de câştigul total de 39 de milioane de euro

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep pleacă dezamăgită de la Roland Garros atât sportiv, cât şi financiar.

Suma câştigată de Simona Halep după Roland Garros

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19, a fost învinsă, joi, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-1, de jucătoarea chineză Qinwen Zheng, locul 74 WTA, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros. Este prima dată când campioana română părăseşte în această fază openul francez, din 2015.

Contrar situaţiei din alte meciuri pierdute, Halep a lăsat impresia că a abandonat lupta, posibil şi din cauza unor probleme fizice. La 0-2, ea a părut că a rămas fără aer, apoi forţa loviurilor sale a scăzut dramatic. 

Nici încasările jucătoarei din Constanţa nu au fost pe măsura aşteptărilor pe care le avea înainte de turneul francez. 

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA.

De-a lungul carierei, Simona Halep a câştigat 39 de milioane de euro din premii. 

Dacă ar fi eliminat-o pe jucătoarea asiatică, Simona Halep ar fi evoluat în turul al treilea cu franţuzoaica Alize Cornet, locul 40 WTA, sau cu letona Jelena Ostapenko, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

Simona Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi a fost finalistă în 2014 şi 2017. Anul trecut, Halep nu a participat la French Open, fiind accidentată, iar în 2020, a părăsit turneul în optimi.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare