Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Qinwen Zheng, după ce a eliminat-o pe Halep de la Roland Garros: ”Am visat de mică să ajung aici”

Qinwen Zheng, după ce a eliminat-o pe Halep de la Roland Garros: ”Am visat de mică să ajung aici”

Simona Halep

Comentarii

Jucătoarea Qinwen Zheng a tras concluziile după ce a eliminat-o pe Simona Halep în al doilea tur de la Roland Garros.

Qinwen Zheng, după ce a eliminat-o pe Halep de la Roland Garros: ”Am visat de mică să ajung aici”. Campioana din 2018, nicio şansă în faţa chinezoaicei

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19, a fost învinsă de jucătoarea chineză Qinwen Zheng, locul 74 WTA, scor de 2-6, 6-2, 6-1, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

Este prima dată când jucătoarea din Constanţa părăseşte în această fază openul francez, din 2015.

Deşi şi-a adjudecat primul set cu 6-2, Simona Halep l-a pierdut pe al doilea cu acelaşi scor.

În setul decisiv, jucătoarea din China a condus cu 3-0, la care Halep a răspuns doar cu un game câştigat.

După care, adversara de 19 ani a mai făcut o repriză de 3-0 şi s-a impus la capătul unui meci ce a durat aproape două ore.

La finalul partidei, Qinwen Zheng, aflată pentru prima dată la turneul de Grand Slam de la Paris, a reacţionat după ce a eliminat-o pe campioana Roland Garros din 2018.

"Am muncit din greu pentru asta şi a fost foarte plăcut sa fiu aici, să am o prestaţie bună. Sunt foarte fericită. Este extraordinar, am visat de mică să ajung aici. Vă mulţumesc pentru susţinere.

"Este uimitor! Când eram junioară, am jucat aici şi acum am revenit ca profesionistă. Am reuşit o bună performanţă jucând în faţa atâtor oameni, care m-au susţinut mult. Vă mulţumesc pentru asta", a declarat Qinwen Zheng, după meci.

Qinwen Zheng va evolua în turul al treilea cu franţuzoaica Alize Cornet, locul 40 WTA, sau cu letona Jelena Ostapenko, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13.

Afla mai multe despre: qinwen zhengsimona halep 

viewscnt
Articole similare