You are here:

Prepeliţă, lăsat mască de jocul echipei sale: ”Dinamo s-a descătuşat”. În cine mai are încredere: ”A fost în vederile selecţionerului”

Prepeliţă, lăsat mască de jocul echipei sale: ”Dinamo s-a descătuşat”. În cine mai are încredere: ”A fost în vederile selecţionerului”

Superliga

Comentarii

Antrenorul celor de la Gloria Buzău, Andrei Prepeliţă (38 de ani), a tras concluzii dure după eşecul categoric suferit cu Dinamo.

Dinamo a învins vineri seara, pe teren propriu, pe Gloria Buzău, scor 4-1, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Dinamoviştii au profitat de prima ocazie avută pentru a deschide scorul. Dennis Politic a marcat în minutul 10 şi a adus în avantaj gazdele.

Elevii lui Kopic au marcat, din nou, în minutul 27, prin Raul Opruţ. Buzoienii au pus rar în pericol poarta lui Golubovic şi la pauză Dinamo a intrat cu avantaj de două goluri, 2-0.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 54, când Kennedy Boateng a trimis în propria plasă o centrare în careu a lui Cristian Dumitru.

Dinamo a rezolvat însă meciul în minutele 80 şi 84, prin golurile marcate de Selmani şi Politic, iar ”câinii” s-au impus cu 4-1, urcând pe locul 2 în Superligă, cu 7 puncte.

Prepeliţă, supărat după ce echipa sa a luat patru goluri de la Dinamo

La finalul meciului, Andrei Prepeliţă a reacţionat dur cu privire la jocul prestat de elevii săi şi speră să repare mai ales erorile din defensivă.

”Am început meciul bine, 10 minute în care am stat doar în jumătatea adversarului. După aceea am primit primul gol dintr-o inexactitate, o minge lungă pe care băieţii noştri nu au jucat-o cum trebuie. A rămas mingea la Politic, care a înscris.

După aceea o altă fază simplă, băieţii i-au lăsat lejer mingea lui Abdallah, care a centrat pentru Opruţ şi s-a făcut 2-0. Am făcut două schimbări, am dat un gol, după care am devenit iarăşi apatici. 3-1, pregătisem două schimbări, dar la 3-1 Dinamo s-a descătuşat şi meciul era deja jucat.

Goluri uşoare, o să analizăm. Mult prea precipitaţi, marcajul nu a existat. La nivelul ăsta, când faci astfel de greşeli, o echipă bună, cum e Dinamo, te taxează. (n.r. despre transferuri) Lista e cam închisă la noi.

Le-am spus că e greu cu asemenea greşeli să poţi să câştigi un meci acasă la Dinamo, e imposibil. La nivel de determinare nu am arătat cum trebuie.

Am încredere în Işfan, ştiu ce calităţi are. Ajunsese la un moment dat chiar în vederile selecţionerului, evoluţii bune, dar trebuie să muncească. (n.r. despre meciul cu Rapid) Trec şi ei printr-un moment mai slab, dar au o echipă bună”, a declarat Prepeliţă, după meci.

Afla mai multe despre: andrei prepelitabuzausuperliga 

viewscnt
Articole similare