Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Juventus, anunţ de ultim moment: ”Superliga nu a picat. 12 cluburi au semnat un contract şi acesta încă este valabil pentru 11 dintre ele”

Preşedintele lui Juventus, anunţ de ultim moment: ”Superliga nu a picat. 12 cluburi au semnat un contract şi acesta încă este valabil pentru 11 dintre ele”
Comentarii

Andrea Agnelli, preşedintele clubului Juventus, a declarat, joi, că 11 cluburi încă sunt legate de proiectul Superligii Europene, deoarece au semnat un contract de 120 de pagini, astfel că proiectul nu a picat, informează Football Italia.

La evenimentul Business of Football Summit de la Londra, Agnelli a afirmat că proiectul nu a picat, atunci când a fost întrebat de ce nu a funcţionat.

Preşedintele lui Juventus, anunţ de ultim moment

Superliga nu a picat. În opinia mea, fotbalul european are nevoie disperată de reformă. Nu accept întrebări despre Tebas, declaraţiile sale vorbesc de la sine”.

El a menţionat că UEFA ştia de proiectul său înainte de anunţul oficial. “UEFA ştia că eu, în calitate de preşedinte la Juventus, lucram la ceva diferit.

Superliga este un proiect colectiv al unul număr de 12 echipe, nu al unei persoane. 12 cluburi au semnat un contract de 120 de pagini şi acesta încă este valabil pentru 11 dintre ele”, a adăugat Agnelli.

Tot joi, preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal (LaLiga), Javier Tebas, a anunţat că iniţiatorii Superligii Europene vor readuce proiectul în prim-plan şi i-a acuzat pe aceştia că "mint mai mult decât Putin".

Douăsprezece cluburi europene, Juventus, FC Barcelona, Real Madrid, Tottenham, Arsenal, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Atletico Madrid, Inter Milano şi AC Milan, au lansat, în aprilie 2021, proiectul Sperligii Europene, care a eşuat rapid, în urma opoziţiei FIFA şi UEFA, a forurilor naţionale, dar şi a mediului politic european.

Cu toate acestea, primele trei cluburi nu au renunţat la proiect.

Afla mai multe despre: superliga europei 

viewscnt
Articole similare