Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prestaţie perfectă pentru Ionuţ Radu. Portarul lui Auxerre nu a primit gol, iar echipa sa a bifat a doua victorie consecutivă

Prestaţie perfectă pentru Ionuţ Radu. Portarul lui Auxerre nu a primit gol, iar echipa sa a bifat a doua victorie consecutivă

Ligue 1

Comentarii

Ionuţ Andrei Radu a făcut un meci excelent pentru Auxerre, în deplasarea de la Lorient.

Auxerre s-a impus cu scorul de 1-0, graţie reuşitei semnate de Rayan Ravelson, în minutul 58. Nou-promovata se află pe locul 16 în Ligue 1 cu 24 de puncte, şi a ieşit din zona poziţiilor retrogradabile.

Echipa antrenată de Christophe Pelissier a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără înfrângere, şi la a doua victorie consecutivă, după cea din etapa trecută de pe teren propriu cu Lyon, scor 2-1.

Radu, presaţie solidă între buturi

Fostul jucător al lui Internazionale a avut trei intervenţii salavatoare, şi a păstrat poarta intactă pentru a doua oară de la venirea în Franţa. În cinci partide ca titular pentru Auexerre, Radu a primit şapte goluri.

Românul a primit din partea Sofascore a doua cea mai mare notă din echipa sa, 7.8, marcatorul golului, Ravelson fiind fotbalistul cu cel mai mare calificativ.

În vârstă de 25 de ani, Ionuţ Andrei Radu este cotat de Transfermarkt la 3.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: raduauxerre 

viewscnt
Articole similare