Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ciocnire de idei la FCSB. Leo Strizu: ”Mă interesează mai puţin spectacolul. Vreţi comedie?”. Reacţia lui Gigi Becali

Prima ciocnire de idei la FCSB. Leo Strizu: ”Mă interesează mai puţin spectacolul. Vreţi comedie?”. Reacţia lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Filosofia lui Leo Strizu pare în contradicţie cu ceea ce îşi doreşte Gigi Becali.

FCSB s-a impus cu 3-2 în faţa lui FC Botoşani, în primul meci al lui Leo Strizu pe banca bucureştenilor.

La final, noul antrenor al FCSB-ului a spus că preferă un joc ceva mai pragmatic, astfel încât echipa lui să nu mai primească atât de uşor goluri şi să reuşească să ţină de rezultat.

Leo Strizu, în contradicţie cu Gigi Becali. Patronul FCSB: ”Nu sunt mulţumit de cum a jucat echipa”

În ciuda victoriei, Gigi Becali s-a declarat din nou nemulţumit de jocul echipei. Patronul FCSB a subliniat că vrea spectacol şi ca echipa să-şi domine adversarii:

”Eu sunt mulţumit de victorie, dar nu sunt mulţumit de cum a jucat echipa [...] Nu sunt mulţumit de joc, pentru că eu vreau victorii clare, nu vreau să se apropie adversarul de poarta noastră”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Însă filosofia lui Leo Strizu pare a fi însă altă. Antrenorul FCSB-ului spune că el este în primul rând interesat de rezultat, nu neapărat de spectacol:

”Mă interesează mai puţin spectacolul decât cele 3 puncte. (n.r. despre faptul că Gigi Becali vrea spectacol) Păi nu, acum depinde ce spectacol. Vreţi revistă, vreţi comedie? Sau vreţi ceva, un amalgam în care să fie şi... şi victorie. Noi ne dorim în primul şi în primul rând să fie victorie”, a spus Leo Strizu la conferinţa de presă”, a spus Leo Strizu.

În acest sezon, FCSB are cea mai slabă apărare din primele 10 echipe din clasament, cu 23 de goluri primite în 17 meciuri, tot atâtea câte a primit şi Chindia Târgovişte.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare