adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | O fetiţă a strigat cu lacrimi în ochi după Tavi Popescu pentru un autograf: ”E idoul meu!” Ce s-a întâmplat mai departe

VIDEO | O fetiţă a strigat cu lacrimi în ochi după Tavi Popescu pentru un autograf: ”E idoul meu!” Ce s-a întâmplat mai departe

FCSB

Comentarii

O fetiţă din Botoşani i-a cerut cu lacrimi în ochi lui Tavi Popescu să-i ofere un autograf.

La finalul partidei FC Botoşani - FCSB 2-3, jucătorii echipei bucureştene au fost aşteptaţi de zeci de copii care i-au solicitat pentru poze şi autografe.

O fetiţă a ieşit în special în evidenţă cu pasiunea ei pentru Tavi Popescu. Ea i-a cerut cu lacrimi un ochi un autograf şi atacantul FCSB-ului i-a făcut pe plac.

Tavi Popescu, idol pentru o fetiţă din Botoşani: ”Vreau markerul înapoi de la el, că l-a atins el”

Ca la fiecare meci, jucătorii FCSB-ului au fost asaltaţi pentru poze şi autografe. Partida de la Botoşani nu avea cum să facă excepţie.

Zeci de copii plini de entuziasm i-au aşteptat pe jucători la ieşirea de la vestiare şi au strigat după ei pentru a le oferi poze şi autografe.

Entuziasmul a fost atât de mare, încât jandarmii au fost nevoiţi să facă un zid în jurul copiilor.

O fetiţă a atras în special atenţia. Copila a strigat cu lacrimi în ochi la Tavi Popescu, pentru a obţine de la el o poză şi un autograf.

La final şi-a dat seama că markerul ei a rămas la Tavi Popescu şi spune că şi l-ar dori înapoi, deoarece a stat în mâna idolului ei:

”Tavi e jucătorul meu preferat. Şi din România, şi de peste tot. Este idolul meu. Am făcut şi poză cu el, am reuşit”

”I-am dat markerul unui băiat să-i semneze cineva biletul şi markerul a ajuns la Tavi şi Tavi mi-a semnat şi mie, şi a luat markerul Tavi. Şi acum markerul meu e la Tavi. Aş vrea să-l iau înapoi. Că dacă l-a atins Tavi... Cred că mai vin şi meciul viitor”, a spus fetiţa.

De remarcat că jucătorii FCSB-ului le-au făcut pe plac copiilor şi au avut grijă să le ofere autografe şi să facă poze cu ei. Ba chiar unul dintre băieţii veniţi la meci s-a ales şi cu tricoul lui Florinel Coman.

viewscnt
Articole similare