Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima mare lovitură dată de Becali în era Dică. FCSB, transfer spectaculos după calificarea cu Saburtalo

Prima mare lovitură dată de Becali în era Dică. FCSB, transfer spectaculos după calificarea cu Saburtalogalerie foto

Fotbal

Comentarii

FCSB pregăteşte despărţirea oficială de Florin Tănase, iar acum reprezentanţii roş-albaştrilor negociază intens pentru a-i găsi înlocuitorii potriviţi căpitanului care va evolua în China.

Florin Tănase urmează să se despartă de FCSB, după ce o echipă din China a acceptat să achite clauza de reziliere de trei milioane de euro pe care căpitanul vicecampioanei României o are în contract

Astfel, oficialii roş-albaştrilor au demarat negocierile pentru un înlocuitor pe măsură în urma plecării lui Florin Tănase. Iar alegerea FCSB-ului pare a fi Pavol Safranko, fostul atacant al lui Sepsi Sf. Gheorghe.

În plus, Gigi Becali continuă discuţiile şi pentru aducerea unui jucător de bază de la FC Argeş. Alexandru Işfan este fotbalistul dorit insistent de latifundiarul din Pipera, dar acesta este foarte aproape de un transfer la Universitatea Craiova. În aceste condiţii, latifundiarul din Pipera a reluat negocierile pentru David Miculescu.

"Gigi a pus întrebări despre Işfan. M-a întrebat ce joacă. I-am spus că e atacant lateral dreapta, dar în opinia mea nu e număr 9. Ei îl joacă acolo din lipsă de soluţii. Nu-l văd să aibă calităţi în poziţia aia. Îl văzusem de la Mioveni de mult, dar Liga 1 e diferită.

Eu aş întreba despre Miculescu, dar nu pun eu întrebări. Mereu aş întreba, doar că am văzut că e 1.7 milioane de euro. Preţurile astea au fost odată ca în poveşti şi nu cred că vor mai exista. Miculescu are cifre mai bune. Sunt lentuţi amândoi, dar înalţi, altfel decât suntem noi obişnuiţi noi în bandă", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Becali este dispus să mărească oferta iniţială şi să ofere 700 de mii de euro pentru Miculescu. Patronul roş-albaştrilor este sigur că poate da lovitura prin acest transfer şi consideră că suma propusă va fi pe placul oficialilor clubului UTA.

  • 1,2 milioane de euro valorează David Miculescu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare