Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a jucătorului care s-a transferat de la FCSB în Portugalia: ”Sunt fericit!” În 2010, era comparat cu Cristiano Ronaldo

Prima reacţie a jucătorului care s-a transferat de la FCSB în Portugalia: ”Sunt fericit!” În 2010, era comparat cu Cristiano Ronaldogalerie foto

Superliga

Comentarii

Jucătorul pe care FCSB l-a lăsat să se transfere în Portugalia spune că este fericit că a avut ocazia să revină în ţara natală. Diogo Salomao a semnat cu Santa Clara, locul 13 în prima ligă din Portugalia.

Intrat în dizgraţie la FCSB, Diogo Salomao a reuşit să prind un contract în Portugalia. Mijlocaşul de 31 de ani a semnat cu Santa Clara, echipă care se află pe locul 13 în Portugalia, din 16 echipe. La prezentarea oficială, Salomo le-a promis suporterilor că va da totul pe teren pentru a le confirma aşteptările:

”Vreau să confirm aşteptările care sunt de la mine. Este o onoare. După aproape 10 ani departe de Portugalia, mă întorc şi sunt fericit”, a declarat Diogo Salomao, citat de Abola. Jucătorul în vârstă de 31 de ani revine astfel în Portugalia, unde ultima oară a jucat mai jucat pentru Sporting Lisabona.

Salomao s-a transferat de la FCSB după doar 211 minute jucate

Transferat în vară, Diogo Salomao n-a reuşit să intre în grupul favoriţilor lui Gigi Becali. Mijlocaşul portughez are doar cinci apariţii pentru FCSB, dintre care două sunt în preliminariile Europa League. În total, Salomao a adunat 211 minute în tricoul FCSB-ului.

O problemă pentru el a fost şi că Gigi Becali a încercat să-l reprofileze fundaş stânga. Pare incredibil, dar lui Gigi Becali i-a venit această idee după ce Cristi Borcea i-a transmis că Salomao poate juca şi apărător lateral. Experimentul s-a dovedit însă un eşec şi Salomao a avut de suferit în urma prestaţiilor pe care le-a avut pe acel post.

Interesant este că Gigi Becali a insistat în vară pentru transferul lui Diogo Salomao şi i-a oferit portughezului un salariu lunar de 15.000 de euro. Patronul FCSB îl cunoştea din perioada în care Salomao a jucat pentru Dinamo şi a considerat că este o soluţie bună pentru vicecampioana României.

În 2010, Salomao era comparat cu Cristiano Ronaldo

În momentul transferului la Sporting, Diogo Salomao era comparat cu Cristiano Ronaldo. "Diferenţa este enormă. Cristiano este într-o poziţie în care nu se compară cu nimeni. Cristiano este printre cei mai buni din lume, este jucătorul portughez de referinţă şi nu se poate compara. În acest moment este idolul multor oameni, un jucător care face diferenţa peste tot în lume şi unul dintre cei mai mari din Portugalia", spunea Salomao la venirea în România.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare