You are here:

Prima reacţie a lui David Popovici, după calificarea în finala probei de 100 m liber: ”Încă nu am terminat ce aveam de făcut aici”

Prima reacţie a lui David Popovici, după calificarea în finala probei de 100 m liber: ”Încă nu am terminat ce aveam de făcut aici”

David Popovici

Comentarii

David Popovici (19 ani) a oferit prima reacţie după ce s-a calificat şi în finala probei de 100 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris.

Reacţia lui David Popovici după calificarea în a doua sa finală a Jocurilor Olimpice de la Paris: ”Asta era tot ce conta”

Înotătorul David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris cu al cincilea timp.

Popovici a ocupat locul doi în seria a doua, cu timpul de 47 de secunde şi 66 de sutimi.

Imediat, băiatul de aur al nataţiei româneşti a oferit şi prima sa reacţie. Acesta vrea să repete şi în finala probei de 100 de metri liber performanţa pe care a reuşit-o luni: medalia de aur la 200 de metri liber.

”Da, sunt mulţumit de timpul pe care l-am obţinut. În primul rând, sunt mulţumit că m-am calificat. Asta era tot ce conta. Mâine e o nouă zi, o nouă cursă, cu aceeaşi mentalitate pe care am avut-o şi pentru 200 (n.r. de metri liber) care mi-a priit.

Am făcut tot posibilul (n.r. să lase deoparte succesul de la aurul la 200 m liber). Cred că mă descurc destul de bine, dar, deşi încerc să nu mă gândesc la asta, e greu de ignorat, inclusiv în capul meu. Cred că încă nu am terminat ce aveam de făcut aici. 

Abia mâine, după ce termin şi cursa de 100 de metri, indiferent de rezultat, mă voi putea bucura un pic de tot ceea ce am reuşit”, a declarat Popovici, potrivit Tvr Sport, după calificarea în finală.

Seria a fost câştigată de chinezul Zhanle Pan (47.21), care va intra cu primul timp în finală.

Al doilea timp i-a aparţinut australianului Kyle Chalmers (47.58), al treilea ungurului Nandor Nemeth (47.61), iar al patrulea francezului Maxime Grousset (47.63).

Britanicul Matt Richards, care la 200 metri a pierdut la două sutimi aurul în faţa lui Popovici, nu a reuşit calificarea în finala probei.

Finala probei la 100 de metri liber este programată, miercuri, de la ora 23:39.

În vârstă de 19 ani, David Popovici a câştigat deja o medalie de aur la actuala ediţia a JO, la 200 metri liber.

Afla mai multe despre: david popoviciinotjocurile olimicereactie david popovici 

viewscnt
Articole similare